Zwanger & Wellness pakket

Zwangerschapsyoga Breda, goede tips voor je bevalling, partnerworkshop, workshops babywellness t.w.v. 135 euro & de spa wellness voetenbehandeling van 60 min.

Tijdens de yogalessen leer je om te ontspannen met oefeningen die je kunt toepassen tijdens de bevalling, maar ook nu al, tijdens en na je werk. Je ervaart meer rust en vitaliteit, zodat je overdag optimaal kunt functioneren. Je spieren blijven soepel en je bent actief, terwijl je tegelijkertijd ook meer rust ervaart. Dat effect wordt versterkt met de spa wellness voetbehandeling bij een gediplomeerd pedicure in Breda. Tevens krijg je handige tips over hoe je meer bewust om kunt gaan met je zwangerschap, zonder dat het zweverig is. Met de 4 workshops baby wellness ná je bevalling maak je een goede start met je kindje.

Zwanger & Wellness pakket samengevat

Onderdelen

  • 10 live yogalessen van 1 uur en een kopje thee na de les
  • Partnerworkshop over de rol van de partner tijdens de bevalling t.w.v. €35,-
  • Hand out met handige tips voor de bevalling
  • workshop baby wellness voor na je bevalling (t.w.v. €40,-)
  • spa wellness behandeling (van 75 min.) voor je voeten bij een gediplomeerde pedicure in Breda.

Lessen

  • 10 + 2 workshops
  • 5 yoga bonusvideo’s voor tijdens je zwangerschap
  • 5 inspirerende video talks met thema’s vanuit yoga, mindfullness, hypnobirthing

Locatie

In de fijne studio van Yoga Ginneken, Viandenlaan 3 in Breda

Dinsdagavond om 19:00 uur

Dinsdagavond om 20:10 uur

Vrijdagochtend om 10:30 uur

Voor wie?

Werkende zwangere vrouwen, met een druk leven, die graag actief en soepel willen blijven, en tegelijkertijd meer ontspanning en rust willen.

Bonus #1 – 5x Yoga Flow video’s

In deze 5 korte reeks bonus video’s heb je voor de belangrijke momenten tijdens je zwangerschap een fijne ondersteuning. Elke video bestaat uit een reeks eenvoudig te volgen yogahoudingen die bestaan uit vloeiende bewegingen (flow) op het ritme van je adem.

#1 – Good morning yoga flow

Een fijne manier om je dag rustig en ontspannen te beginnen. Wakker worden was nog nooit zo relaxt.

#2 - Balans yoga flow

Een mix van spanning en ontspanning laat je evenwichtig en in balans voelen. Met extra aandacht voor bekken en rug.

#3 - Energizer yoga flow

Heb je weinig puf en kun je wel een oppepper gebruiken? Deze video zorgt voor een extra energie boost gedurende je dag.

#4 - Derde trimester yoga flow

Wanneer je buik groter wordt, nemen fysieke ongemakken toe. In deze video krijg je speciale oefeningen voor de laatste periode van je zwangerschap.

#5 - Good night yoga

Voldoende rust is onmisbaar voor de gezondheid van jou en de baby in je buik. Deze video is ideaal ter ontspanning voor het slapengaan en je nachtrust te ondersteunen.

Bonus #2 – 5x video talks

De tweede bonus bestaat uit 5 losse videotalks rondom de zwangerschap. 5 sprankelende presentaties waarbij thema’s vanuit yoga, mindfulness, hypnobirthing aan bod komen. En je krijgt oefeningen en meditaties die je ontspannen en fit door je zwangerschap helpen.

Zowel als onderdeel van de livelessen als los te koop.

Moeder worden, vrouw blijven

“Ik ben Gwen en ik help jou graag als aanstaande moeder & vrouw om vol vertrouwen naar de geboorte van je baby toe te leven. Als yogadocente, mindfulness trainer en stresscoach én moeder van twee prachtige dochters weet ik wat er komt kijken bij een zwangerschap en bevalling. Yoga gaf me zelfvertrouwen tijdens m’n zwangerschap en de bevalling. Dat gun ik jou ook!

Door het oefenen van de ademhalingstechnieken, de ontspanningsmomenten en de fijne yoga-oefeningen, voelde ik me ontspannen en energiek en waren de yogalessen een rustmoment tijdens m’n zwangerschap. Zwangerschapsyoga Breda is ideaal om je te focussen op het zwanger zijn en de baby in je buik. De yoga lessen helpen je goed te voelen tijdens je zwangerschap.

Liefs Gwen