Zwangerschapsyoga Breda

Zwanger zijn is heel bijzonder. Zwangerschap en geboorte, vooral van je eerste kindje, zorgen in een korte tijd voor veel verandering. Lichamelijk, geestelijk en emotioneel verandert er zoveel dat het je soms best overvalt. De zwangerschapsyoga lessen in Breda helpen je om blij in verwachting te zijn. Gwen helpt jou vol vertrouwen naar je bevalling toe te leven door middel van fijne yogalessen, gecombineerd met ontspanningsoefeningen, ademhalingstechnieken voor tijdens je bevalling en elke les een ander thema, zodat al je vragen beantwoord worden.

Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben om mee te kunnen doen met  zwangerschapsyoga in Breda ! De beste tijd om te starten met de zwangerschapsyogalessen bij Mama Glow is tussen 15 en 25 weken zwangerschap. Zit je al in je derde trimester, dan is de snelcursus van 5 yogalessen een aanrader! Omdat jij op jouw eigen unieke manier zwanger bent, heeft Mama Glow een aantal verschillende (les) pakketten samengesteld, afgestemd op jouw behoeften tijdens deze bijzondere periode.

Kijk wat bij jou past en neem gerust contact met mij op als je vragen hebt. Je kunt eventueel eerst een proefles mee doen! Zorgverzekeraars vergoeden de yogalessen.

De zwanger & yoga lessen zijn op dinsdagavond van 19:00-20:00 uur (nog 3 plaatsen vrij ) Op woensdagavond om 20:10 u (nog 2 plaatsen vrij) Tevens start er een nieuwe groep vanaf 19 april as op vrijdagochtend van 10:30-11:30 uur in de sfeervolle, ruime studio van Yoga Ginneken in Breda.

Zwangerschapsyoga basispakket

Fijne zwangerschapsyoga in Breda, je voorbereiden op je bevalling, ontspanning en beweging !
Je bent zwanger en je wilt je graag goed voorbereiden op je bevalling. Daarnaast heb je behoefte aan ontspanning en beweging. En je vindt het leuk om andere aanstaande moeders te ontmoeten. De zwangerschapsyoga lessen bij Mama Glow in Breda staan voor plezier, beweging, ademhaling en ontspanning. Elke les krijg je nieuwe informatie rondom je zwangerschap en de bevalling (zoals: Hoe ga je om met weeën, ademhalingstechnieken, de perstechniek, hoe ga je om met pijn en angst tijdens je bevalling etc), zodat je vol vertrouwen je bevalling en je aanstaande moederschap in gaat!

Zwanger & Yoga basispakket samengevat

Onderdelen

 • 5, 10 ,12 of 15 yogalessen van een uur
 • Een hand out met tips en tricks voor de bevalling
 • inclusief bonus: 5 mama yoga flow video’s t.w.v. €19,95 voor tijdens je zwangerschap om thuis te doen in je eigen tijd.

Lessen

5, 10, 12 of 15 zwangerschapsyoga lessen. NIEUW: Hypno-yoga; deze workshop van 2 uur is voor aanstaande ouderkoppels en is een combinatie van hypnobirthing & yoga ter voorbereiding op de bevalling. Data volgen nog !

Locatie

 • Maandagochtend om 10:30 uur
 • Dinsdagavond om 19:00 uur
 • Woensdagavond om 20:00 uur
 • Vrijdagochtend om 10:30 uur
 • In de fijne, mooie en ruime studio van Yoga Ginneken, Viandenlaan 3, Breda (gratis parkeren in de buurt)

Voor wie?

Voor zwangere vrouwen die op zoek zijn naar ontspanning, beweging en plezier! Tevens wil je je vol vertrouwen voorbereiden op je bevalling! Vanaf 12 weken zwangerschap kun je je aanmelden voor de yogalessen. Wil je eerder starten, dan kan dat in overleg.

Prijs

 • Proefles: 15 euro
 • 5 lessen: € 89,-
 • 10 lessen: € 179,-
 • 12 lessen: € 199,-
 • 15 lessen: € 229,-

Bonus #1 – 5x Yoga Flow video’s

In deze 5 korte reeks bonus video’s heb je voor de belangrijke momenten tijdens je zwangerschap een fijne ondersteuning. Elke video bestaat uit een reeks eenvoudig te volgen yogahoudingen die bestaan uit vloeiende bewegingen (flow) op het ritme van je adem.

#1 – Good morning yoga flow

Een fijne manier om je dag rustig en ontspannen te beginnen. Wakker worden was nog nooit zo relaxt.

#2 - Balans yoga flow

Een mix van spanning en ontspanning laat je evenwichtig en in balans voelen. Met extra aandacht voor bekken en rug.

#3 - Energizer yoga flow

Heb je weinig puf en kun je wel een oppepper gebruiken? Deze video zorgt voor een extra energie boost gedurende je dag.

#4 - Derde trimester yoga flow

Wanneer je buik groter wordt, nemen fysieke ongemakken toe. In deze video krijg je speciale oefeningen voor de laatste periode van je zwangerschap.

#5 - Good night yoga

Voldoende rust is onmisbaar voor de gezondheid van jou en de baby in je buik. Deze video is ideaal ter ontspanning voor het slapengaan en je nachtrust te ondersteunen.

Moeder worden, vrouw blijven

“Ik ben Gwen en ik help jou graag als aanstaande moeder & vrouw om vol vertrouwen naar de geboorte van je baby toe te leven. Als yogadocente, mindfulness trainer en stresscoach én moeder van twee prachtige dochters weet ik wat er komt kijken bij een zwangerschap en bevalling. Yoga gaf me zelfvertrouwen tijdens m’n zwangerschap en de bevalling. Dat gun ik jou ook!

Door het oefenen van de ademhalingstechnieken, de ontspanningsmomenten en de fijne yoga-oefeningen, voelde ik me ontspannen en energiek en waren de yogalessen een rustmoment tijdens m’n zwangerschap. Zwangerschapsyoga in Breda is heel fijn om je te focussen op het zwanger zijn en de baby in je buik. De bonusvideo’s die je er bij krijgt kun je tijdens je zwangerschap fijn thuis doen in je eigen tijd.”

Liefs Gwen