Zwanger & Baby pakket

Zwangerschapsyoga Breda korte cursus, tips en tricks voor tijdens je bevalling, workshop baby wellness

Zwangerschapsyoga in Breda geeft je een moment voor jezelf en de groeiende baby in je buik. Door de ontspanningsoefeningen ervaar je meer rust in je hoofd en je lijf, zodat je batterij opgeladen wordt. Naast de 5 yogalessen krijg je ook een workshop baby wellness (o.a. babymassage) met tips en tricks voor een goede start met je baby. Met zwangerschapsyoga geniet je meer van je zwangerschap, zie je vol vertrouwen je bevalling tegemoet en ga je de volgende dag in met een nieuwe lading energie!

Zwanger & Baby pakket samengevat:

Onderdelen

  • 5 yogalessen van 1 uur inclusief een kopje thee
  • Gratis hand-out met tips en tricks voor de bevalling
  • workshop mama & baby wellness in een groep met andere moeders (ruim 1,5 uur) t.w.v. € 40,-

Lessen

  • 5 + 1 workshop
  • inclusief bonus: 5 mama yoga flow video’s t.w.v. €19,95 voor tijdens je zwangerschap om thuis te doen in je eigen tijd.

Locatie

Studio Yoga Ginneken, Viandenlaan 3 in Breda.

Maandagochtend om 10:30 uur

Dinsdagavond om 19:00 uur

Woensdagavond om 20:00 uur

Vrijdagochtend om 10:30 uur

Voor wie?

Voor zwangere vrouwen die op zoek zijn naar een snelcursus en na de bevalling willen leren hoe ze hun baby kunnen masseren en andere moeders met hun baby willen ontmoeten.

Prijs

€ 135,-

Bonus #1 – 5x Yoga Flow video’s

In deze 5 korte reeks bonus video’s heb je voor de belangrijke momenten tijdens je zwangerschap een fijne ondersteuning. Elke video bestaat uit een reeks eenvoudig te volgen yogahoudingen die bestaan uit vloeiende bewegingen (flow) op het ritme van je adem.

#1 – Good morning yoga flow

Een fijne manier om je dag rustig en ontspannen te beginnen. Wakker worden was nog nooit zo relaxt.

#2 - Balans yoga flow

Een mix van spanning en ontspanning laat je evenwichtig en in balans voelen. Met extra aandacht voor bekken en rug.

#3 - Energizer yoga flow

Heb je weinig puf en kun je wel een oppepper gebruiken? Deze video zorgt voor een extra energie boost gedurende je dag.

#4 - Derde trimester yoga flow

Wanneer je buik groter wordt, nemen fysieke ongemakken toe. In deze video krijg je speciale oefeningen voor de laatste periode van je zwangerschap.

#5 - Good night yoga

Voldoende rust is onmisbaar voor de gezondheid van jou en de baby in je buik. Deze video is ideaal ter ontspanning voor het slapengaan en je nachtrust te ondersteunen.

Moeder worden, vrouw blijven

“Ik ben Gwen en ik help (aanstaande ) moeders & vrouwen om verbinding te maken met de beste versie van zichzelf. Als yogadocente, mindfulnesstrainer en stresscoach én moeder van twee prachtige dochters weet ik wat er komt kijken bij een zwangerschap en bevalling. Yoga gaf me zelfvertrouwen tijdens m’n zwangerschap en de bevalling. Dat gun ik jou ook!

Door het oefenen van de ademhalingstechnieken, de ontspanningsmomenten en de fijne yoga-oefeningen, voelde ik me ontspannen en energiek en waren de yogalessen een rustmoment tijdens m’n zwangerschap. Zwangerschapsyoga in Breda is ideaal om je te focussen op het zwanger zijn en de baby in je buik. De bonusvideo’s kun je tijdens je zwangerschap fijn thuis doen in je eigen tijd.”

Liefs Gwen