Online zwangerschapscursus

Wil je je graag voorbereiden op je bevalling in je eigen omgeving? Dat kan! Wij maken graag een afspraak met jullie. Na deze workshop van 2 uur ga je vol vertrouwen je bevalling in.

Deze fijne workshop kan ook online via Zoom. We maken dan vooraf een afspraak op een moment en tijdstip dat goed uit komt voor jou !

Wat leer je tijdens de zwangerschapscursus ?

Je leert ontspannings- en ademhalingsoefeningen voor tijdens je bevalling en daarnaast kun je al je vragen kwijt over de bevalling. Deze ontspannende bevalworkshop kan ook samen met je partner.

alle ins en outs van het geboorteproces; de werking van je lichaam, je hormonen, de beweging van je baby en hoe kun je dit positief beïnvloeden.

je krijgt inzicht in de invloed van gedachten op de processen in je lichaam.

effectieve ademhalingstechnieken waardoor je fit blijft.

krachtige meditatie oefeningen en rustgevende visualisatie oefeningen die jou heel veel vertrouwen geven tijdens je bevalling

simpele maar krachtige ontspanningstechnieken

wat belangrijk is voor jou en je baby direct na de geboorte

Praktische info bevalcursus

Locatie

  • In de yogastudio in Breda of online via Zoom
  • Je krijgt een hand out met alle oefeningen voor je bevalling
  • 5 bonusvideo’s met thema’s vanuit yoga, mindfulness & hypnobirthing die je extra ondersteuning bieden om je optimaal voor te bereiden op je bevalling

Voor wie?

Voor zwangere vrouwen (en hun partners) die zich graag in hun eigen omgeving willen voorbereiden op de bevalling.

Prijzen

€ 175,-  Je kunt eventueel een factuur krijgen voor je zorgverzekeraar.

Bonus – 5x video talks

De tweede bonus bestaat uit 5 losse videotalks rondom de zwangerschap. 5 sprankelende presentaties waarbij thema’s vanuit yoga, mindfulness, hypnobirthing aan bod komen. En je krijgt oefeningen en meditaties die je ontspannen en fit door je zwangerschap helpen.

Zowel als onderdeel van de livelessen als los te koop.

Over Gwen

Ik ben Gwen en ik help aanstaande moeders & vrouwen (en hun partner) om vol vertrouwen de bevalling in te gaan. Als yogadocente, mindfulness trainer en stresscoach én moeder van twee prachtige dochters weet ik wat er komt kijken bij een zwangerschap en geboorte. Door het oefenen van de effectieve ademhalingstechnieken, fijne ontspanningsoefeningen en kennis over het geboorteproces worden jullie samen op een ontspannen manier voorbereid. En leer je bewuste keuze’s te maken over hoe jij/jullie de geboorte van je kindje graag zou willen ervaren.

Liefs Gwen