Zwanger & Yoga basispakket

Zwanger zijn is heel bijzonder. Zwangerschap en geboorte, vooral van je eerste kindje, zorgen in een korte tijd voor veel verandering. Lichamelijk, geestelijk en emotioneel verandert er zoveel dat het je soms best overvalt. De zwangerschapsyoga lessen in Breda helpen je om gezond en ontspannen zwanger te zijn.
Lees meer over Zwanger & Yoga basispakket
Moeder met baby - Zwanger en babypakket

Zwanger & Baby pakket

Zwangerschapsyoga Breda korte cursus, tips en tricks voor tijdens je bevalling, workshop baby wellness. Zwangerschapsyoga geeft je een moment voor jezelf en de groeiende baby in je buik. Door de ontspanningsoefeningen ervaar je meer rust in je hoofd en je lijf, zodat je batterij opgeladen wordt.
Lees meer over Zwanger & Babypakket

Zwanger & Wellness pakket

Zwangerschapsyoga Breda, goede tips voor je bevalling, partnerworkshop, workshop babymassage & Spa wellness voetenbehandeling. Tijdens de yogalessen leer je om te ontspannen met oefeningen die je kunt toepassen tijdens de bevalling, maar ook nu al, tijdens en na je werk. Je voelt je fit en energiek !
Lees meer over het Zwanger & Wellness pakket

Zwangerschapsyoga online

Oefening baart kunst en dat geldt ook voor yoga. Door (op meerdere momenten) yoga te beoefenen, raak je sneller en meer vertrouwd met ontspannen en je ademhaling. Heb je geen tijd om naar de les te gaan of heb je geen fut om ‘s avonds nog de deur uit te moeten?
Lees meer over Zwangerschapsyoga online

Online zwangerschapscursus

Wil je je graag voorbereiden op je bevalling in je eigen omgeving? Dat kan! Wij maken graag een afspraak met jullie. Na deze workshop van 2 uur ga je vol vertrouwen je bevalling in. Deze fijne workshop kan ook online via Zoom. We maken dan vooraf een afspraak op een moment en tijdstip dat goed uit komt voor jou !
Lees meer over Workshop ontspannen zwanger & bevallen privé

Hypnobirthing training

Willen jij en je partner zonder angst en vol vertrouwen naar het einde van je zwangerschap en de bevalling toe leven? Dan is de hypnobirthing cursus wellicht iets voor jullie. Hypnobirthing is bedoeld om je te helpen omgaan met de eventuele onrust en spanning die je ervaart rond de geboorte.
Lees meer over Hypnobirthing training

Workshop eendaagse bevalcursus

Schreeuwen, persen, schelden en de handen van je man fijnknijpen. Volledig uitgeteld bijkomen, en oh ja, genieten van je nieuwe baby! Dat is het beeld van bevallen dat veel mensen hebben. Maar het kan anders: rustig, je lichaam volgend, ontspannen en in controle, zodat je jezelf tijdens en na de geboorte goed en helder voelt.
Lees meer over Workshop 1-daagse bevalcursus