Workshop Landen in je lijf: voor meer energie & bewustzijn in mei!

 

impressie workshop landen in je lijf

Vanwege de vele positieve reacties over de Workshop Landen in je lijf: voor meer energie & bewustzijn op zaterdag 25 maart jl, organiseren we deze workshop nog een keer op zaterdag 20 mei as van 10:00-17:00 uur in een mooie, rustige en landelijke omgeving in de buurt van Breda. NOG ENKELE PLAATSEN VRIJ!!

Hieronder lees je reacties van deelnemers:

“Ik vond de workshop een inspirerende dag met fijne mensen in een prachtige omgeving 🙂! De sfeer was goed, waardoor ik me ook vrij voelde te sparren over mijn gevoelens en gedachtes.

Kyra (31) uit Breda

“Bedankt voor de hele inspirerende dag. Vond de yoga in de zon echt geweldig! En veel geleerd! ”
Caroline (35) uit Breda

“Was super leerzaam, rustgevend en bezinnend zaterdag! Was echt me-time. Heb er veel aan gehad!”
Genia (39) uit Breda

“Bedankt voor de goede verzorging. Ik voelde de vermoeidheid en onrust heel erg naar boven komen. Het was een mooie ervaring en ik moet het nog allemaal laten bezinken want ben nu te onrustig en heb mijn gevoelens nog ‘verstopt’. Danny had mij wel gelijk door dus dat was wel een bevestiging. Nogmaals dank voor je aandacht! ”
Els (51) uit Breda

“Het was weer heel goed afgelopen zaterdag. Heel bijzonder hoe je op zo’n dag uit je hoofd je lijf in gaat. Precies datgene wat jullie voor ogen hadden. De dag was heerlijk en de yoga ontzettend goed! (gaaf dat dat ook weer in de tuin kon!) Dus nogmaals bedankt! ”
Jonneke (41) uit Breda

Wil je graag meer info en/of inschrijven voor deze fijne en inspirerende workshop? Stuur dan een mail naar Gwen: info@mamaglow.nl

Tot dan! 🙂