WINACTIE newborn baby set van Moodstreet (inclusief interview met Evelien Vlasblom, oprichtster van Moodstreet!

Zodra je zwanger bent, wil je het liefst meteen gaan shoppen voor je baby.  Alles in babymaat is gewoon uber schattig! En ja hoor, die kleintjes kunnen alles hebben. Dus je kunt helemaal los gaan met het kopen van de leukste babykleertjes voor je liefste baby!

Voor dit artikel heb ik Evelien Vlasblom (48) geïnterviewd, eigenaresse en oprichtster van duurzaam kinderkledingmerk Moodstreet. Moodstreet is een kwalitatief en kleurrijk kledingmerk voor baby’s en kinderen van 0-10 jaar.

 

Met de slogan ‘a good mood around the world’ staat dit mooie en hippe merk voor een duurzaam productieproces. Dat houdt in dat er geen gebruik gemaakt word van schadelijke stoffen en dat er toezicht is in de fabrieken waar de kleding gemaakt word. “We vinden het welzijn van de medewerkers in de fabrieken heel belangrijk. Dat betekent goede werkomstandigheden, geen kinderarbeid, kwaliteitscontrole en leefbare lonen voor iedereen, aldus Evelien.”

Kun je iets vertellen over de geschiedenis van Moodstreet?

“Mijn achtergrond is HTS textiel bedrijfskunde en 14 jaar geleden ben ik met mijn ex-partner gestart met Moodstreet. Voorheen ben ik werkzaam geweest als inkoper van kinderkleding en op m’n 21e reisde ik al de hele wereld rond. Inmiddels wordt de kleding van Moodstreet verkocht in binnen-buitenland en voor het 3e seizoen in de VS. Door alle reizen die ik maak word ik enorm geïnspireerd door andere culturen en dit is ook terug te zien in de collecties van Moodstreet.”

In hoeverre hebben jouw reizen invloed op je privé leven?

“Moodstreet is een internationaal bedrijf. De internationale lifestyle hebben we ook altijd geïntegreerd in ons leven en het leven van de kinderen. Onze kids zijn nu 17, 14 en 11 jaar. Toen ze kleiner waren hadden we een au pair in huis. En mijn jongste dochter is geadopteerd uit China. Alles wat ik beleef tijdens m’n reizen die ik maak voor mijn werk hebben ook invloed op m’n privéleven. De NL cultuur vind ik erg gejaagd in tegenstelling tot de cultuur in India. Daar zijn de mensen heel dankbaar en leven ze meer vanuit hun gevoel. Ik vind het belangrijk om m’n kinderen dit ook mee te geven. Thuis eten we wereld georiënteerde gerechten en ik wil de kinderen kennis laten maken met verschillende culturen. De vakanties passen we daar helemaal op aan. Het zijn echte wereldburgers!”

Winactie voor mama’s!

Speciaal voor de aanstaande mama’s en mama’s met hun newborn baby organiseert Mama GLOW in samenwerking met Moodstreet een hele toffe WINACTIE!

Je kunt een hip newborn kledingset van Moodstreet winnen voor je zoon of dochter! We geven namelijk 2 sets weg! En wist je dat de newborn collectie van Moodstreet gemaakt is van organic cotton? Heel zacht voor de huid van je kindje. Meer info over dit mooie merk: www.moodstreet.nl

 

Hoe kun je mee doen en winnen?

Like de FB pagina van Mama GLOW en de FB pagina van Moodstreet en schrijf waarom je wilt winnen, welke maat en of je zwanger bent van een zoon of een dochter! Als je al bevallen bent, laat ons dan weten hoe oud je kindje is.

De winnaars worden dinsdag 7 november as bekend gemaakt!

Liefs,

Gwen

Mama GLOW