Gaan de yogalessen door tijdens Corona ?

Jazeker! We hanteren de richtlijnen van het RIVM. Het waarborgen van de veiligheid en de gezondheid van deelnemers en de docente staat altijd voorop. De belangrijkste maatregelen voor deelname aan de lessen & workshops:

  • Bij (milde) gezondheidsklachten zoals verkoudheid, hoesten en/of koorts: blijf thuis. Je kunt dan eventueel deelnemen aan online lessen via Zoom.
  • Vermijd fysiek contact en houd 1,5 meter afstand voor, tijdens en na de yogales of workshop.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.

Wat als ik een keer een les mis?

Dat kan gebeuren! Je kunt 1 les missen en deze ‘plak’ je achter je lessenreeks. Mis je meer dan 1 les, dan kun je deze inhalen in dezelfde week bij een andere groep.

Stel dat ik eerder ga bevallen en ik heb nog (yoga) lessen over ?

Je kunt dan je overige lessen mee nemen naar onze lessen / workshops voor na je bevalling. Deze lessen ben je dus niet kwijt.

Wat neem ik mee naar de yogales of workshop ?

Je mag een handdoek mee nemen en eventueel een flesje water. Overige materialen zoals yogamatten en props zijn aanwezig in de studio. Tijdens een live online les zorg je voor een eigen yogamat ed.

Wat doe ik aan tijdens de yogales / workshop ?

Doe kleding aan waar jij je prettig bij voelt. We adviseren een yogalegging met een shirt/ sweater of een trainingsbroek. Je kunt tijdens de les deelnemen op blote voeten of met sokken aan.

Kan ik eerst een proefles mee doen ?

Ja dat kan ! Je kunt eerst een gratis proefles zwanger & yoga mee doen voor dat je eventueel een lespakket kiest. Dit geldt alleen voor de live yogalessen. Niet voor de workshops.

Kan ik eerst een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek voor dat ik kies voor wandelcoaching en/of stress -en burn out coaching ?

Uiteraard. Ik maak graag een afspraak met je om kennis te maken. We plannen dan een afspraak van 30 minuten en bespreken je hulpvraag. Dit kan live op locatie, telefonisch of live via Zoom.