RiesjeRiesje den Hartog (37) begeleidt mama’s en hun baby tijdens de cursus Mama & Baby wellness en is mama van Lieve (7), Julie (5) en Mik (2).

Na jarenlang in het onderwijs te hebben gewerkt, volgt ze nu haar hart als kinderyoga- babymassage- en kindermassagedocent.
Als ervaren mama weet ze hoe bijzonder de eerste periode met je baby is. Hoe fijn het is om een goede band op te bouwen met je baby en lekker in je vel te zitten.
Zelf genoot ik enorm van de babymassage bij mijn dochters. Echt even een momentje van ons samen.

“Als nieuwe mama heb je het soms ook even nodig om je weer krachtig te voelen en te vertrouwen op jezelf en je intuïtie.”

Ik weet hoe het voelt om weer je balans te moeten vinden. Hoe fijn het is om dat te kunnen delen met andere mama’s. Pas bij mijn derde kindje durfde ik volledig te vertrouwen op mijn eigen gevoel en heb ik de babytijd vorm kunnen geven op een manier die helemaal bij ons paste en voor ons werkte. Ik zat daardoor zoveel lekkerder in mijn vel, en daardoor ook de rest van ons gezin.

Als nieuwe mama heb je het soms even nodig om je weer krachtig te voelen en te vertrouwen op jezelf en je intuïtie. Daar help ik je met alle liefde bij tijdens mama & baby wellness.