Gwen Peters

Team Gwen

Gwen Peters (39) is oprichtster van Mama GLOW en mama van Noa (10) en Sofie (8).

Yogadocente en trainer Gwen Peters weet wat er komt kijken bij een zwangerschap en bevalling. Hoe belangrijk het is dat je je ontspannen voelt tijdens je zwangerschap, de bevalling en het (aanstaande) moederschap. Daarom begeleidt ze aanstaande moeders door middel van Zwanger feelgood yogalessen, aangepast op jouw zwangerschap. Ook voor de tijd na de bevalling kunnen moeders (met hun baby) terecht bij Mama GLOW.

“Yoga bood me het zelfvertrouwen voor een ontspannen bevalling, dat gun ik andere vrouwen ook.”

“Na het afronden van de opleiding voor yogadocent (Samsara yoga opleidingen Bilthoven), besloot ik  Mama GLOW op te richten. Door het oefenen van de ademhalingstechnieken, de ontspanningsmomenten en de fijne yoga-oefeningen, voelde ik me heel ontspannen en energiek en waren de yogalessen een houvast tijdens m’n zwangerschap. Elke week keek ik uit naar de yogalessen om alles even los te laten en me te focussen op het zwanger zijn en de baby in m’n buik.”

Gwen begeleidt nu 6 jaar (aanstaande) moeders met yogalessen en jonge moeders met hun baby. Moeders en vrouwen met een gezin kunnen Feelgood yoga volgen bij Mama GLOW. Deze lessenreeks bestaat uit een combi van yoga & mindfulness oefeningen en dragen bij aan een meer ontspannen lifestyle voor moeders en vrouwen. Daarnaast is Gwen een van de trainers van het nieuwe Mama GLOW programma: feelgood & fit mama.

Voorheen was ze actief als trainer en coach in het bedrijfsleven.

Ze beoefent al 15 jaar verschillende vormen van yoga en bezoekt elk jaar een yoga retreat om haar kennis up to date te houden. Ruim 1500 vrouwen hebben inmiddels deelgenomen aan de trainingen en workshops van Mama GLOW.

“Ik vind het leuk om kennis te maken met jou tijdens je zwangerschap, met je baby en als jonge werkende moeder. Daar kijk ik naar uit!”

Liefs,

Gwen

Mama GLOW