Team Mama GLOW

Team GwenGwen Peters (40) is yogadocente, mindfullness trainer en gecertificeerd stresscoach. Tevens is ze de oprichtster van Mama GLOW en moeder van Noa (11) en Sofie (10).

“Yoga gaf me zelfvertrouwen tijdens m’n zwangerschap en de bevalling. Dat gun ik jou ook!”

Met Mama GLOW zal Gwen samen met haar team aanstaande & jonge moeders begeleiden en ondersteunen naar meer ontspanning en balans tijdens de zwangerschap en na de bevalling met je baby.

“Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten!”

Meer over Gwen

Nathalie VerlindenNathalie Verlinden (36) is personal trainer en lifestyle coach en een van de trainers van het Mama GLOW programma voor na je bevalling. Daarnaast is ze mama van dochter Bowie (6 maanden).

“Ik benader je persoonlijke doelstellingen op het gebied van fit zijn en gezondheid vanuit een holistische lifestyle gedachte. Dat klinkt misschien nogal hippie, maar integraal klinkt weer zo kantoorderig. Het komt erop neer dat het niet alleen maar gaat om fit zijn en gezond eten, maar ook over het vinden van balans, lekker in je vel zitten, lol hebben in het leven en empowerment.”

Meer over Nathalie

Claudia (42) is massagetherapeute en verzorgt de zwangerschapsmassage en mama massage na je bevalling bij jou aan huis.

Ze is mama van 4 kids: 3 jongens in de leeftijd van 11, 9 en 3 jaar en 1 bonusdochter van 11 jaar. Met haar gezin woont ze in Breda.

“Een zwangere vrouw masseren is zo bijzonder en dankbaar!”

Meer over Claudia

Riesje (37) begeleidt mama’s en hun baby tijdens de cursus mama & baby wellness en is mama van Lieve (7), Julie (5) en Mik (2).

Na jarenlang in het onderwijs te hebben gewerkt, volgt ze nu haar hart als kinderyoga- babymassage- en kindermassagedocent.

Als ervaren mama weet ze hoe bijzonder de eerste periode met je baby is. Hoe fijn het is om een goede band op te bouwen met je baby en lekker in je vel te zitten. Zelf genoot ik enorm van de babymassage bij mijn dochters. Echt even een momentje van ons samen.

“Als nieuwe mama heb je het soms ook even nodig om je weer krachtig te voelen en te vertrouwen op jezelf en je intuïtie.”

Meer over Riesje

Esther (35) is mama van 3 kinderen; 2 dochters van 10 en 8 jaar en 1 zoon van 4 jaar. Ze is hypnobirthing trainer en voormalig verloskundige.

Bij Mama Glow geeft Esther de 1-daagse bevalcursus stressvrij bevallen. Door haar medische kennis, hypnobirthing achtergrond en haar eigen bijzondere ervaringen met bevallen maakt haar tot een hele fijne en inspirerende trainer voor aanstaande mama’s!

“Iedere vrouw en baby verdient een mooie en veilige geboorte!”

Meer over Esther

Zeljka (32) is voedingscoach bij Mama Glow.

Zij adviseert en inspireert met heel veel enthousiasme en deskundigheid aanstaande mama’s en mama’s na de bevalling over gezond leven op het gebied van voeding.

Met haar persoonlijke en fijne tips laat ze graag zien dat gezond eten lekker, gemakkelijk en vooral ontzettend belangrijk is voor een optimale gezondheid tijdens en na je zwangerschap! Daarnaast organiseert ze in samenwerking met Mama Glow de workshop Happy Healthy Moms voor meer energie en balans in jouw hectische leven als (werkende) moeder & vrouw. De eerstvolgende workshop staat gepland op zaterdag 25 augustus as van 10:00-13:00 uur.

“Mijn passie is om moeders & vrouwen te inspireren en te kiezen voor gezonde lifestyle die past bij hen en hun gezin.”

Wil jij ook een persoonlijk voedingsadvies tijdens of na je zwangerschap? Maak dan een afspraak met ons!

Meer over Zeljka