Sarah Bon, mama van Anna

“Lekker vertrouwd in eigen woonkamer en wauw, wat was dat fijn! Ik heb nieuwe ademhalingstechnieken geleerd die mij sowieso gaan helpen en handige tips voor houdingen om weeën op te vangen. Ook de meditatie oefening was top. Heerlijk om even met volle aandacht contact te maken met de baby. Helemaal niet zweverig maar vooral heel ontspannen en helpend om in het moment te komen en piekergedachten even uit te zetten. “

Juliette & Matthijs, 30 weken zwanger van een tweeling

“Vanmorgen hadden we de online workshop ontspannen zwanger & bevallen met Gwen van Mama Glow. Gewoon lekker thuis via Zoom, echt ideaal! Bedankt Gwen je hebt ons heel goed geholpen!”

Charlotte

“Na mijn bevalling was ik op zoek naar personal training aan huis. Na het intakegesprek met Gwen en de kennismaking met PT Claudia wilde ik het liefst meteen beginnen! Mijn zoontje ligt boven te slapen terwijl ik kan trainen in m’n eigen huis. Zonder persoonlijke begeleiding was ik nooit zo ver gekomen. Ik voel me zo goed en ik had niet verwacht dat ik dit resultaat binnen 8 weken kon boeken.”

Benthe & Jan

“Mijn man en ik hebben zo veel geleerd tijdens deze cursus hypnobirthing! Dit had ik nooit verwacht. Gwen is een hele positieve en relaxte docente en heeft ons veel vertrouwen gegeven. Mijn bevalling is super vlot gegaan en ik had het nooit willen missen!”

Angelique

“De hypnobirthing training heb ik samen met mijn vriend gedaan via live Zoom sessies. Wij vonden de training heel goed en hebben samen meer vertrouwen gekregen voor de geboorte van ons eerste kindje. Het was ook zo fijn dat we deze training vanuit huis konden doen. “

Frederique & Paul

“Ik wilde graag samen met mijn partner deze hypnobirthing training doen, omdat ik had gehoord van een collega dat dit haar heeft geholpen om samen ontspannen naar de bevalling toe te leven. De cursus was echt boven verwachting interessant en informatief, Heel blij dat we dit zo samen hebben kunnen doen.”

Isis

“Ik heb beter leren luisteren naar mijn gevoel. Ik overdenk zaken minder en laat mijn gevoel bepalen of iets wel of niet goed voor me is. Ik ben milder voor mezelf. Ik gun mezelf meer.

Tevens heb ik geaccepteerd dat ik niet hetzelfde hoef te zijn als iedereen. Voorheen ontkende ik mijn hooggevoeligheid, nu accepteer ik dat ik van bepaalde zaken sneller moe word. Doordat ik het accepteer kan ik er beter mee omgaan en kan ik dingen inzetten die me helpen.”

Margot

“Mijn hulpvraag was dat ik met meer energie uit mijn werk wilde thuiskomen en niet langer wilde blijven doen wat niet bij mij past. Weer genieten van hobby’s, mijn gezin en vrije tijd. Tevens wilde ik leren om beter om te gaan met mijn emoties en beter mijn grenzen leren aan geven. Dat gaat nu zoveel beter!”

Vera

“Ik ervaar veel meer rust in mezelf. En ik heb minder spanning in mijn lichaam, kan dingen makkelijker loslaten. Ik ervaar dat ik beter voor mezelf kan opkomen en zorg beter voor mezelf. Super fijn!!”

Sandra

“Tijdens mijn 1e en 2e zwangerschap heb ik de zwanger & yoga lessen gedaan bij Mama Glow. Het was een heerlijk rustmoment in de week. En het was altijd heel gezellig met de mede-zwangeren in de groep. De yoga oefeningen zorgden ervoor dat ik met een ontspannen gevoel naar huis ging en vol vertrouwen mijn bevalling in ging. Dank je wel Gwen.”

Sietske, mama van een zoontje (6 maanden)

“Tijdens mijn zwangerschap heb ik yogalessen gevolgd bij Gwen, zo fijn! Er was een goede sfeer en de onrust die ik had was meteen verdwenen. Lieve oprechte vrouw. Kortom, een aanrader!”

Doran, 25 weken zwanger van haar 2e kindje

“Omdat ik nu zwanger ben van de 2e vind ik het heel fijn om vanuit huis mee te kunnen met deze live online lessen. Ik hoef niet te haasten om op tijd te zijn en dat geeft veel rust. Daarnaast had ik wat last van mijn rug en door zwangerschapsyoga te doen ben ik nu van mijn rugklachten af.”

Ellis, 34 weken zwanger van haar 1e kindje

“Ik wilde graag meer vertrouwen krijgen over de bevalling en daarom ben ik tijdens mijn bevalling gestart met yoga. De lessen waren absoluut niet zweverig, maar juist heel waardevol en goed. Ik heb mijn zwangere vriendinnen ook doorgestuurd naar Gwen.”

Floor

“Toen mijn dochter 1 jaar werd, merkte ik dat nog niet helemaal in balans was: ik voelde me gejaagd en gestrest en had moeite om al mijn rollen (moeder, partner, werk, vriendin) te combineren. Eerder had ik bij Gwen de mama & baby wellness lessen gevolgd. Ik voelde me destijds direct op mijn gemak bij Gwen, waardoor ik haar nu belde met de vraag of zij me misschien kon helpen. Gwen stelde wandelcoaching voor. Een gouden zet! De geur en groene omgeving van het bos geven direct een bepaalde rust. Gwen luistert aandachtig, geeft inzichten en feedback waar je direct iets mee kan. Het was erg fijn om mijn hart te luchten bij Gwen. Door mindfulness oefeningen en kleine aanpassingen in mijn dagritme voel ik me meer ontspannen. Ik heb meer energie en geniet volop van mijn dochtertje!”

Marieke

“Tijdens mijn zwangerschap was ik regelmatig gestrest door mijn werk. Het was onzeker of dat ik wel terug kon komen na mijn verlof. De wandelcoaching bij Gwen was heel fijn omdat ze goed empathisch kan luisteren naar mijn verhaal. Ik heb geleerd minder te oordelen, maar meer waar te nemen en daardoor ben ik anders naar de stress op m’n werk gaan kijken. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik meer ontspannen was en beter kan functioneren.” Marieke”

Sanne

“Na de bevalling van mijn dochter Guusje wilde ik me weer fit voelen en lekker in mijn vel zitten. De dames van Mama Glow begrepen mij gelukkig als geen ander. Voedingscoach Laura gaf mij tijdens het voedingsadvies heel veel goede én bruikbare tips hoe ik gedurende de dag beter en gezonder kon eten. De personal training lessen van Claudia waren echt super! 2 x per week gaf ze mij training aan huis. Ideaal! Al snel voelde ik me weer fitter en energieker. Het was soms best zwaar, maar Claudia hield me gemotiveerd om steeds een stapje verder te gaan. En met haar trainen is gewoon heel gezellig!”

Sophie

“Toen onze dochter er net was, voelde het alsof ik alles alleen moest doen. M’n man zag niet hoe druk ik het had om alle ballen hoog te houden en ik vond het lastig om om hulp te vragen. Dankzij de coaching van Gwen ging ik het gesprek aan en hebben we nu een veel fijnere taakverdeling.”

Wieke, mama van Ava

“Tijdens m’n eerste zwangerschap heb ik de zwanger & yoga lessen gevolgd bij Mama Glow. Ik heb de yogalessen ervaren als heel fijn, ontspannen, gezellig en informatief. Ik heb heel veel gehad aan de ademhalingsoefeningen voor tijdens de
bevalling. Samen met andere aanstaande mama’s in de groep dronken we na de les gezellig een kopje thee in de mooie ruimte van de yogastudio in het Ginneken.”

Tessel, mama van Nore

“Tijdens mijn zwangerschap heb ik gekozen voor het zwanger & wellness pakket. Elke week een uur voor mezelf met ontspannende yoga oefeningen, de partnerles met mijn man en na de bevalling de workshop baby wellness met Nore. Een compleet pakket inclusief een spa wellness voetenbehandeling. Fantastisch!“

Ellen, mama van Zoe en Emmy

“Ik wilde graag meer vertrouwen krijgen over de bevalling en daarom ben ik tijdens mijn bevalling gestart met yoga. De lessen waren absoluut niet zweverig, maar juist heel waardevol en goed. Ik heb mijn zwangere vriendinnen ook doorgestuurd naar Gwen.”

Manouk,mama van Bente en Soof

De workshop ontspannen zwanger & bevallen was heel fijn en relaxed. Gwen neemt je mee in alle fasen van de baring en geeft daarbij verschillende oefeningen die mijn man en ik samen kunnen doen. Ze geeft tevens ook tips over de rol van de partner tijdens de bevalling. Dat vond hij ook erg prettig. Ik heb nu meer vertrouwen in het geboorteproces en kijk er naar zelfs naar uit !

Sanne, mama van Keet

“Ik vond het heel leuk om met mijn dochtertje Keet (toen 8 weken) mee te doen met mama & baby wellness. Keet genoot van de babymassage en ik doe dit nog steeds wekelijks met haar. Het is echt een fijn moment samen. Daarnaast heb ik ook veel nieuwe dingen geleerd tijdens de lessen; je kunt al je vragen over je baby stellen en ik voel me door het contact met de andere moeders echt gesteund. Mama & baby wellness is genieten en ontspannen met je baby!
Ik ben heel blij dat ik heb mee gedaan!”

Lieke, mama van Guusje en Feike

“Voor mij waren de mama & baby wellness ochtenden een moment van aandacht en rust met m’n tweede kindje. Tijdens m’n zwangerschap keek ik al uit naar deze fijne workshops! Gwen en Riesje zijn beide hele leuke docenten en de groep met mama’s was ook heel gezellig. Naast de relaxte baby massage technieken, is de info die je krijgt van een draagdoekconsulente, osteopaat en voedingscoach ook heel waardevol. Voor mij is mama & baby wellness de cursus voor alle mama’s en hun baby!”

Zeline, mama van Sofie

“Ik heb in mijn zwangerschapsverlof een aantal lessen yoga gevolgd bij Gwen. Ik vond het heerlijk om een moment in de week te hebben waar ik bewust bezig was met ontspannen. Gwen is een hele lieve en kundige docente die verschillende onderwerpen rondom zwangerschap en bevallen op een prettige manier bespreekbaar maakt. Ze heeft alle aandacht voor je. Ik voelde me meteen op mijn gemak in de ruimte waar de lessen gegeven werden, mooi licht en een leuke inrichting. De sfeer in de groep was erg gezellig. Ik vind de yogalessen bij Gwen echt een aanrader voor iedere zwangere vrouw!”

Debby, 30 weken zwanger

“Afgelopen zaterdag heb ik mee gedaan met de 1-daagse bevalcursus. Ik was nieuwsgierig naar de training, zowel qua theorie als naar de praktische tips. In tegenstelling tot wat veel gezegd wordt over hypnobirthing, namelijk dat het heel zweverig is, vond ik dat absoluut niet. Het is juist fijn om de verhalen, ervaringen en tips te horen van een ervaren verloskundige en te weten dat er alternatieven zijn voor iedere stap tijdens de bevalling. Omdat je je niet echt kunt voor bereiden, geeft deze workshop vertrouwen en rust tijdens de zwangerschap.

Complimenten voor de fijne sfeer, lieve medecursisten en lekkere lunch. Het was een leuke, leerzame dag en soms best indrukwekkend en gevoelig, wat er ook bij hoort. Fijn dat de dames allemaal zo open waren in het delen van hun ervaringen, angsten en ideeën, daar hebben we samen weer veel van geleerd.

Ik kan het iedereen aanraden. Zo en dan nu weer snel verder met die babykamer ;-)”

Barbara

“Ik vond de 1-daagse bevalcursus super leuk en leerzaam! Daarnaast heb ik een aantal avonden ook nog een andere zwangerschapscursus gevolgd en daar was vooral de negatieve kant belicht, wat er allemaal mis kan gaan ed. Deze workshop stressvrij bevallen was wel even het tegenovergestelde. Heb er zeker nu al, tijdens m’n zwangerschap, profijt van en ga met veel meer vertrouwen m’n bevalling in!”