Wat mama’s over ons zeggen

Tijdens m’n zwangerschap heb ik yogalessen gevolgd bij Yoga voor Mama. Na een drukke werkdag vond ik het heerlijk om even te kunnen ontspannen tijdens de les. Gwen geeft fijne yogalessen met veel verschillende oefeningen die eraan bij hebben gedragen dat ik met veel vertrouwen m’n bevalling heb kunnen doen. Echt een aanrader! Dank je Gwen voor je enthousiasme en belangstelling.
Daisy, mama van Nelson

De yogalessen bij Yoga voor Mama waren echt een aanvulling tijdens m’n zwangerschap. Een heerlijk moment van ontspanning en comfort. Ik zag best tegen de bevalling op, maar de zwanger feelgood yoga lessen gaven me vertrouwen in mezelf, zodat ik m’n bevalling heel goed ben doorgekomen. Ik kijk met een goed gevoel terug op m’n zwangerschap en bevalling.
Florance, mama van Luuk

De lessen van Yoga voor Mama waren voor mij een ontspanningsmoment in de week. Ik heb deelgenomen aan de cursus voor mijn zwangerschapsverlof in ging en het was heerlijk om even een moment voor mij zelf te hebben en bewust stil te staan bij de zwangerschap en de baby. Ik heb verschillende vormen van yoga gedaan voor ik zwanger werd en het was erg fijn om dit nu toch weer op te kunnen pakken. De lessen richten zich echt op de zwangerschap en de toekomstige bevalling en hebben mij wat houvast gegeven voor de bevalling die komen gaat. Deze lessen zijn zeker een aanrader!
Maartje, 36 weken zwanger

Denise mama van ThijmenIk heb Gwen van Yoga voor Mama leren kennen tijdens m’n eerste zwangerschap en ik vond het heerlijk om deel te nemen aan de yogalessen. Ik heb er echt wat aan gehad, zowel tijdens als na m’n zwangerschap. In het begin wist ik niet zeker of yoga iets voor mij was, maar ik heb het ervaren als een perfecte voorbereiding op m’n bevalling. Na de bevalling heb ik beide keren deelgenomen aan de cursus Mama & Baby wellness, ontzettend waardevol om op deze manier quality time te hebben met je kindje!
Denise, mama van Thijmen en Jelte

Ik had nog geen ervaring met yoga, maar de yogalessen bij Yoga voor Mama vond ik erg fijn om te doen tijdens m’n zwangerschap. Even een moment voor mezelf en de baby in m’n buik. Het is zo’n bijzondere tijd en ik vond het een meerwaarde om m’n ervaringen te kunnen delen met andere aanstaande moeders. Daarnaast is Gwen heel deskundig en ik ging na de les altijd met een goed gevoel naar huis.
Jorinda, 37 weken zwanger