Ervaringen moeders


“Tijdens m’n eerste zwangerschap heb ik de zwanger & yoga lessen gevolgd bij Mama Glow. Ik heb de yogalessen ervaren als heel fijn, ontspannen, gezellig en informatief. Ik heb heel veel gehad aan de ademhalingsoefeningen voor tijdens de
bevalling. Samen met andere aanstaande mama’s in de groep dronken we na de les gezellig een kopje thee in de mooie ruimte van de yogastudio in het Ginneken.”

Wieke, mama van Ava

 


“Ik ben 7 maanden geleden bevallen van mijn eerste kindje. Na mijn bevalling wilde ik me graag weer fit voelen en tijd voor mezelf in m’n drukke leven als werkende mama. De combi van back in shape work out en ontspannende yoga oefeningen voor mijn rug, buik en bekken zorgen ervoor dat ik lekker in mijn vel zit. Daarnaast is het ook heel gezellig met de andere moeders in de groep. Ik vind het een super fijn moment voor mezelf. “

Tessel, mama van Nore


“Als mama van twee kindjes van 3,5 jr en 4 maanden vind ik de back in shape & yoga lessen echt een heerlijk moment voor mezelf! Samen met andere pas bevallen mama’s mee doen met een total body work out met de focus op je rug, buik en bekken is heel goed en maakt m’n lijf sterker. De ontspannende yoga oefeningen daarna zijn heel relaxed en fijn. Ik kan alle nieuwe mama’s deze leuke lessen van docenten Claudia en Gwen aanraden!”

Ellen, mama van Zoe en Emmy


“Back in shape & yoga voor mama was voor mij een tussenstap tot weer actief sporten na mijn bevalling. De combinatie van een actieve work out van 30 minuten en daarna 30 minuten ontspannen tijdens yoga vond ik fijn. Het was voor mij een vast moment in de week helemaal voor mij alleen. Het is als moeder soms moeilijk om tijd vrij te maken. De gemoedelijke sfeer maakte dat ik de lessen met veel plezier heb gevolgd. Een aanrader voor alle pas bevallen mama’s in de regio Breda!”

Manouk,mama van Bente en Soof

 


“Ik vond het heel leuk om met mijn dochtertje Keet (toen 8 weken) mee te doen met mama & baby wellness. Keet genoot van de babymassage en ik doe dit nog steeds wekelijks met haar. Het is echt een fijn moment samen. Daarnaast heb ik ook veel nieuwe dingen geleerd tijdens de lessen; je kunt al je vragen over je baby stellen en ik voel me door het contact met de andere moeders echt gesteund. Mama & baby wellness is genieten en ontspannen met je baby!
Ik ben heel blij dat ik heb mee gedaan!”

Sanne, mama van Keet


“Voor mij waren de mama & baby wellness ochtenden een moment van aandacht en rust met m’n tweede kindje. Tijdens m’n zwangerschap keek ik al uit naar deze fijne workshops! Gwen en Riesje zijn beide hele leuke docenten en de groep met mama’s was ook heel gezellig. Naast de relaxte baby massage technieken, is de info die je krijgt van een draagdoekconsulente, osteopaat en voedingscoach ook heel waardevol. Voor mij is mama & baby wellness de cursus voor alle mama’s en hun baby!”

Lieke, mama van Guusje en Feike


“Ik heb in mijn zwangerschapsverlof een aantal lessen yoga gevolgd bij Gwen. Ik vond het heerlijk om een moment in de week te hebben waar ik bewust bezig was met ontspannen. Gwen is een hele lieve en kundige docente die verschillende onderwerpen rondom zwangerschap en bevallen op een prettige manier bespreekbaar maakt. Ze heeft alle aandacht voor je. Ik voelde me meteen op mijn gemak in de ruimte waar de lessen gegeven werden, mooi licht en een leuke inrichting. De sfeer in de groep was erg gezellig. Ik vind de yogalessen bij Gwen echt een aanrader voor iedere zwangere vrouw!”

Zeline, mama van Sofie


“Ik vond de 1-daagse bevalcursus super leuk en leerzaam! Daarnaast heb ik een aantal avonden ook nog een andere zwangerschapscursus gevolgd en daar was vooral de negatieve kant belicht, wat er allemaal mis kan gaan ed. Deze workshop stressvrij bevallen was wel even het tegenovergestelde. Heb er zeker nu al, tijdens m’n zwangerschap, profijt van en ga met veel meer vertrouwen m’n bevalling in!”

Barbara

 
 


“Afgelopen zaterdag heb ik mee gedaan met de 1-daagse bevalcursus. Ik was nieuwsgierig naar de training, zowel qua theorie als naar de praktische tips. In tegenstelling tot wat veel gezegd wordt over hypnobirthing, namelijk dat het heel zweverig is, vond ik dat absoluut niet. Het is juist fijn om de verhalen, ervaringen en tips te horen van een ervaren verloskundige en te weten dat er alternatieven zijn voor iedere stap tijdens de bevalling. Omdat je je niet echt kunt voor bereiden, geeft deze workshop vertrouwen en rust tijdens de zwangerschap.

Complimenten voor de fijne sfeer, lieve medecursisten en lekkere lunch. Het was een leuke, leerzame dag en soms best indrukwekkend en gevoelig, wat er ook bij hoort. Fijn dat de dames allemaal zo open waren in het delen van hun ervaringen, angsten en ideeën, daar hebben we samen weer veel van geleerd.

Ik kan het iedereen aanraden. Zo en dan nu weer snel verder met die babykamer ;-)”

Debby, 30 weken zwanger


 
 

Tijdens m’n zwangerschap heb ik yogalessen gevolgd bij Yoga voor Mama. Na een drukke werkdag vond ik het heerlijk om even te kunnen ontspannen tijdens de les. Gwen geeft fijne yogalessen met veel verschillende oefeningen die eraan bij hebben gedragen dat ik met veel vertrouwen m’n bevalling heb kunnen doen. Echt een aanrader! Dank je Gwen voor je enthousiasme en belangstelling.
Daisy, mama van Nelson

De yogalessen bij Yoga voor Mama waren echt een aanvulling tijdens m’n zwangerschap. Een heerlijk moment van ontspanning en comfort. Ik zag best tegen de bevalling op, maar de zwanger feelgood yoga lessen gaven me vertrouwen in mezelf, zodat ik m’n bevalling heel goed ben doorgekomen. Ik kijk met een goed gevoel terug op m’n zwangerschap en bevalling.
Florance, mama van Luuk

De lessen van Yoga voor Mama waren voor mij een ontspanningsmoment in de week. Ik heb deelgenomen aan de cursus voor mijn zwangerschapsverlof in ging en het was heerlijk om even een moment voor mij zelf te hebben en bewust stil te staan bij de zwangerschap en de baby. Ik heb verschillende vormen van yoga gedaan voor ik zwanger werd en het was erg fijn om dit nu toch weer op te kunnen pakken. De lessen richten zich echt op de zwangerschap en de toekomstige bevalling en hebben mij wat houvast gegeven voor de bevalling die komen gaat. Deze lessen zijn zeker een aanrader!
Maartje, 36 weken zwanger

Denise mama van ThijmenIk heb Gwen van Yoga voor Mama leren kennen tijdens m’n eerste zwangerschap en ik vond het heerlijk om deel te nemen aan de yogalessen. Ik heb er echt wat aan gehad, zowel tijdens als na m’n zwangerschap. In het begin wist ik niet zeker of yoga iets voor mij was, maar ik heb het ervaren als een perfecte voorbereiding op m’n bevalling. Na de bevalling heb ik beide keren deelgenomen aan de cursus Mama & Baby wellness, ontzettend waardevol om op deze manier quality time te hebben met je kindje!
Denise, mama van Thijmen en Jelte

Ik had nog geen ervaring met yoga, maar de yogalessen bij Yoga voor Mama vond ik erg fijn om te doen tijdens m’n zwangerschap. Even een moment voor mezelf en de baby in m’n buik. Het is zo’n bijzondere tijd en ik vond het een meerwaarde om m’n ervaringen te kunnen delen met andere aanstaande moeders. Daarnaast is Gwen heel deskundig en ik ging na de les altijd met een goed gevoel naar huis.
Jorinda, 37 weken zwanger