NIEUW! Yoga mama van de maand februari: Kyra Louer-Uijtdehaag (31)

Kyra Louer

Yoga mama van de maand februari 2017: Kyra Louer-Uijtdehaag (31) mama van Loïs  (2) en Aimée (4 weken)

Kyra is mama van twee dochters Loïs (2) en Aimée (4 weken), getrouwd met Maikel en woont met haar gezin in Breda. Daarnaast is Kyra 4 dagen per week werkzaam als assistent manager bij Rituals in Breda. Voor dat ze moeder werd was ze manager bij Rituals, maar sinds de geboorte van haar oudste dochter heeft ze een stap terug gedaan. Ze wil zich meer kunnen focussen op het moederschap. Kyra is een hele mooie, lieve en pientere vrouw. Daarnaast is ze heel sociaal en prettig in de omgang.

 Wat voor type moeder ben je ?

“Ik ben lief, beschermend, spontaan en zorgzaam. Daarnaast vind ik het heerlijk om te lachen en te dansen met de meiden! Hilarisch om te zien hoe Loïs kan dansen op kabouter Plop.”

Wat wil je je dochters mee geven in de opvoeding?

“Dat ze blij met zichzelf mogen zijn, dat ze niet perfect hoeven te zijn. Dat ze doen wat hen gelukkig maakt en hun hart mogen volgen. Dat de mensen om je heen belangrijker zijn dan materie. Je kunt heel veel bezitten, maar zonder liefde is dat niks waard. Dankbaar zijn voor hetgeen je wel hebt en geluk zit vaak in kleine dingen. Daarnaast willen we onze meiden mee geven dat ze zich vrij mogen voelen om open te kunnen zijn. “

Hoe zou je je dochters omschrijven?

 Loïs (2): “Toen Loïs een baby was heeft ze veel gehuild. Dat was een pittige tijd. Nu genieten we veel meer van ons meisje. Ze is leergierig, ondeugend, grappig, slim, ondernemend en energiek.”

Aimée (4 weken): “Ze is nog heel klein, maar heeft een ander karakter dan haar zus Loïs. Ze is veel rustiger en tevreden. En superlief!!!”

In hoeverre is jouw leven veranderd nu je moeder bent?

“Ik heb geleerd om meer los te laten, het hoeft niet allemaal perfect te zijn. Ik was vroeger veel meer met mezelf bezig. Ik vond mijn uiterlijk en hoe ik eruit zag altijd heel belangrijk. Sinds de komst van  Loïs maak ik me daar wel minder druk om. Dat is wel veel relaxter en dat maakt me uiteindelijk een gelukkiger mens. Ik heb van Loïs geleerd dat ik mezelf niet hoef weg te cijferen. Dingen lopen vaak nu eenmaal anders dan gepland. Ik maak nu meer tijd voor mezelf, mijn partner, vriendinnen etc en dat voelt goed.”

Wat hebben de yogalessen bij Yoga voor Mama jou opgeleverd?

“De zwanger & yogalessen waren een moment voor mezelf. Door de oefeningen tijdens de yogalessen heb ik meer bewustzijn ervaren tijdens mijn zwangerschap. Dat was heel fijn.

Door deze yogalessen heb ik mijn 2e zwangerschap op een ontspannen manier kunnen beleven. Tevens heb ik veel geleerd tijdens de yogalessen. Yoga heeft me veel rust gegeven, daardoor heb ik nieuwe inzichten gekregen en kon ik meer rust uitstralen naar mijn dochtertje.

De bevallingsverhalen van de andere deelneemsters uit de yoga groep hebben mij geholpen om anders naar de bevalling te kijken. Daardoor ben ik wel over mijn angst voor de bevalling heen gekomen. Dank je wel Gwen!”

Wil jij ook een keer Yoga mama van de maand zijn? Stuur dan even een mailtje naar info@mamaglow.nl

Liefs,

Gwen

Yoga voor Mama