NIEUW! Online yogalessen, workshops & coaching

 

Tijdens de Corona crises bieden we live online yogalessen & workshops aan.

Gefeliciteerd je bent zwanger!
Zo bijzonder en fijn.

Er gaat een hele nieuwe wereld voor je open. Je bereid je volop voor op de komst van de kleine. En ergens weet je het wel, maar je wil er nog even niet aan denken….die bevalling…..

Zie je op tegen de bevalling?

Je bent niet de enige. 1 op de 5 vrouwen ziet op tegen de bevalling of is er zelfs erg bang voor. Je hebt geen idee wat je te wachten staat en wat je allemaal gaat voelen. Het enige wat je weet is dat het veel pijn gaat doen, toch?

Of misschien ben je wel al een keer eerder bevallen, en wil je het absoluut niet nog een keer op die manier ervaren. Misschien is de bevalling je ontzettend tegen gevallen of is het niet gegaan zoals je gehoopt had.
Wist je dat het vrouwenlichaam perfect is ontworpen voor de bevalling? De natuur heeft alles tot in de kleinste details uitgedacht. Als je begrijpt hoe je lichaam werkt neemt dat al een groot deel van je angst weg. En met deze kennis kun je heel bewust met je lichaam gaan samenwerken. De geboorte is echt een samenwerking tussen jou, je lichaam en je baby. Hoe bijzonder is dat?

Tijdens de live online zwanger & yoga lessen zul je meer rust en ontspanning ervaren over de bevalling die komen gaat. Je leert ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen, zodat je vol vertrouwen je bevalling in gaat. Ook tijdens deze onzekere periode door de Corona crisis help ik je mentaal voorbereiden op je bevalling.

Meer info over de live online lessen: https://www.mamaglow.nl/aanbod/online-lessen-workshops/

Liefs,

Gwen

Mama Glow