Stress en burn-out coach

Heb je als moeder & vrouw soms het gevoel dat je teveel op je bordje hebt liggen? Ben je gestrest, moe en overweldigd en merk je dat je totaal niet meer aan jezelf toekomt?

Soms heb je iemand nodig die aan jouw kant staat. Iemand anders dan je partner, vriendin of een familielid. Een neutraal en ervaren persoon die je de tools geeft om je te helpen met die stress en angst om te gaan.

Een stress coach helpt je tijd voor jezelf te maken en de dingen te doen waar jij van houdt. Coaching leert je om met vertrouwen om te gaan met moeilijke situaties, zodat je de moeder (en persoon) kunt worden die je van binnen altijd al bent.

Het verschil tussen stress en een burn-out

Een burn-out kan het gevolg zijn van langdurige stress, maar is niet hetzelfde als te veel stress. Stress brengt over het algemeen te veel met zich mee: te veel druk die fysiek en mentaal te veel van je vraagt. Maar als je gestrest bent, kun je je nog wel voorstellen dat je je weer beter zult voelen als je alles weer onder controle krijgt.

Bij een burn-out voel je je leeg en mentaal uitgeput, zonder motivatie en zonder emotie. Mensen met een burn-out hebben vaak geen vertrouwen meer in een positieve verandering van hun situatie. Stress voelt alsof je wordt opgeslokt door alle verantwoordelijkheden, een burn-out geeft je – zoals de naam al zegt – het gevoel dat je opgebrand bent. En hoewel je je er meestal van bewust bent dat je onder veel stress staat, merk je een burn-out lang niet altijd op.

Wat kan een stress of burn out coach voor jou betekenen ?

Als je eerlijk bent, ben je op dit moment niet gelukkig als werkende moeder.

Je bent moe, gestrest en blijft tegen beter weten in hopen dat het beter wordt.

Je voelt je verstrooid, er wordt van alle kanten aan je getrokken en krijgt het benauwd van alle verantwoordelijkheden die je hebt.

Je hebt te weinig tijd voor iets leuks. Of het nu een date-avond is, tijd met vrienden of gewoon tijd voor jezelf.

De quality time die je wel hebt, voelt als een opgave. Je kunt er niet echt van genieten, omdat je intussen alleen maar denkt aan de miljoen andere taken op je to do-lijstje hebt staan. Variërend van de was doen, je moeder bellen tot wat werk inhalen.

Je voelt je vaak schuldig: als je 's ochtends naar je werk gaat, als je tot laat moet werken, als je huis een puinhoop is, als je geen tijd hebt voor je partner.

Stress en burn-out coach voor moeders

Hoe zou het voelen om aan jezelf te werken en te weten dat je:

meer tijd voor jezelf kunt creëren

je fitter en energieker kunt voelen

weer kunt genieten

en betere balans leert vinden tussen werk en thuis

minder stress en meer rust kunt ervaren

voor jezelf kunt zorgen en zo een betere moeder/partner/dochter/vriendin kunt zijn

Praktisch stress en burn out coach

Voor wie is een stress of burn out coach geschikt ?

Voor werkende moeders die te maken hebben met angst, onzekerheid en stress. Je bent op zoek naar meer rust, energie en balans in je leven.

Waar?

De coaching sessies vinden plaats in de regio Breda, buiten in de natuur. Woon je buiten de regio Breda, dan kunnen we ook een live sessie plannen via Zoom.

Wanneer?

Voorafgaand aan het coaching traject voeren we een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten. Daarin bespreken we jouw specifieke situatie, wensen en behoeftes en bekijken we of een stress of burn out coach iets voor jou is. De frequentie en het aantal gesprekken hangt af van de ernst van je klachten en de snelheid van je vooruitgang. Een gemiddeld coaching traject duurt 4 tot 8 sessies van 1 of 1,5 uur.

Prijzen

  • Coaching van 60 min: 75,-
  • Coaching van 90 min: 95,-

Wil je snel en duurzaam herstellen van stress of een burn out ?

Coach Gwen werkt volgens de CSR-Methode: deze fijne en praktische methode pakt stressklachten en burn out psycho-biologisch aan. Dat betekent dat je wordt gecoacht op drie niveaus: lichaam, gedrag en psyche. CSR staat voor chronische stress reversal: het terugdraaien en herstellen van de effecten van stress.

Goed om te weten: werkgevers zijn vaak bereid om een stress- en burn-out coach te vergoeden in het kader van persoonlijke ontwikkeling.

Heb je vragen of wil je meer weten over stresscoaching of burn-out coach voor moeders? Neem dan gerust even contact op.

Over Gwen

“Als gecertificeerde CSR-coach, bied ik begeleiding bij stress- en burn-outklachten. Ik coach werkende moeders die gestrest, moe of opgebrand zijn. Vrouwen zoals jij die het gevoel hebben dat ze aan het eind van de dag niets meer voor zichzelf hebben. Ik help je je prioriteiten op een rijtje te zetten, je minder overweldigd te voelen en je leven te vereenvoudigen. Zodat je weer de balans kunt vinden met voldoende tijd voor de dingen waar je van houdt en weer volop geniet van je leven als werkende moeder!”

Liefs Gwen

burn out coach