Even tijd voor jezelf

Live online yoga & mindfulness voor moeders combineert yoga en mindfulness oefeningen, waarbij we ons speciaal richten op moeders en vrouwen met kinderen. Tijdens en na de les zul je je meer ontspannen voelen en kun je beter omgaan met de dagelijkse stress die het combineren van werk en gezin met zich mee brengt.

In Yin yoga worden posities langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. Het is dan ook het relatief rustige karakter van een Yin yogales dat de meeste deelnemers aanspreekt. De les is juist zo lekker doordat je even niet heel intensief hoeft te bewegen, maar juist de tijd kunt nemen voor jezelf. De mindfulness oefeningen zorgen ervoor dat je met al je aandacht gefocust bent in het moment. Je zult een enorme rust ervaren in je lijf en in je hoofd.

Op zondagavond 27 september as start er een nieuwe 6-lessenreeks live online yoga & mindfulness voor moeders! Van 20:00-21:00 uur kun je mee doen met deze fijne Zoom les vanuit je eigen vertrouwde omgeving.

Praktisch

Onderdelen

Zes lessen van 60 minuten

Locatie

Deze fijne, ontspannende Zoom les volg je vanuit huis

Voor wie?

Voor vrouwen en moeders met jonge kinderen die op zoek naar meer rust, ontspanning en balans in hun drukke leven. Na de 6-lessen reeks zul je je meer ontspannen voelen en tijd voor jezelf hebben ! Tevens kun je de oefeningen toepassen in je dagelijkse leven, zodat je met meer aandacht kunt genieten van je gezin.

Prijs

€ 60,-

Moeder worden, vrouw blijven

“Ik ben Gwen en ik help (aanstaande ) moeders & vrouwen om verbinding te maken met de beste versie van zichzelf. Als yogadocente, mindfulnesstrainer en stresscoach én moeder van twee prachtige dochters weet ik wat er komt kijken bij een zwangerschap en bevalling. Yoga gaf me zelfvertrouwen tijdens m’n zwangerschap en de bevalling. Dat gun ik jou ook!

Door het oefenen van de ademhalingstechnieken, de ontspanningsmomenten en de fijne yoga-oefeningen, voelde ik me ontspannen en energiek en waren de yogalessen een rustmoment tijdens m’n zwangerschap. Zwangerschapsyoga is ideaal om je te focussen op het zwanger zijn en de baby in je buik. De online live yogalessen helpen je om je goed te voelen tijdens je zwangerschap.”

Liefs Gwen