“Na mijn bevalling was ik op zoek naar personal training aan huis. Na het intakegesprek met Gwen en de kennismaking met PT Claudia wilde ik het liefst meteen beginnen! Mijn zoontje ligt boven te slapen terwijl ik kan trainen in m’n eigen huis. Zonder persoonlijke begeleiding was ik nooit zo ver gekomen. Ik voel me zo goed en ik had niet verwacht dat ik dit resultaat binnen 8 weken kon boeken.”

Charlotte

“Na de bevalling van mijn dochter Guusje wilde ik me weer fit voelen en lekker in mijn vel zitten. De dames van Mama Glow begrepen mij gelukkig als geen ander. Voedingscoach Laura gaf mij tijdens het voedingsadvies heel veel goede én bruikbare tips hoe ik gedurende de dag beter en gezonder kon eten. De personal training lessen van Claudia waren echt super! 2 x per week gaf ze mij training aan huis. Ideaal! Al snel voelde ik me weer fitter en energieker. Het was soms best zwaar, maar Claudia hield me gemotiveerd om steeds een stapje verder te gaan. En met haar trainen is gewoon heel gezellig!”

Sanne

“Toen onze dochter er net was, voelde het alsof ik alles alleen moest doen. M’n man zag niet hoe druk ik het had om alle ballen hoog te houden en ik vond het lastig om om hulp te vragen. Dankzij de coaching van Gwen ging ik het gesprek aan en hebben we nu een veel fijnere taakverdeling.”

Sophie