“Lekker vertrouwd in eigen woonkamer en wauw, wat was dat fijn! Ik heb nieuwe ademhalingstechnieken geleerd die mij sowieso gaan helpen en handige tips voor houdingen om weeën op te vangen. Ook de meditatie oefening was top. Heerlijk om even met volle aandacht contact te maken met de baby. Helemaal niet zweverig maar vooral heel ontspannen en helpend om in het moment te komen en piekergedachten even uit te zetten. “

Sarah Bon
Sarah Bon, mama van Anna

“Tijdens mijn zwangerschap heb ik yogalessen gevolgd bij Gwen, zo fijn! Er was een goede sfeer en de onrust die ik had was meteen verdwenen. Lieve oprechte vrouw. Kortom, een aanrader!”

Sietske, mama van een zoontje (6 maanden)

“Omdat ik nu zwanger ben van de 2e vind ik het heel fijn om vanuit huis mee te kunnen met deze live online lessen. Ik hoef niet te haasten om op tijd te zijn en dat geeft veel rust. Daarnaast had ik wat last van mijn rug en door zwangerschapsyoga te doen ben ik nu van mijn rugklachten af.”

Doran, 25 weken zwanger van haar 2e kindje

“Ik wilde graag meer vertrouwen krijgen over de bevalling en daarom ben ik tijdens mijn bevalling gestart met yoga. De lessen waren absoluut niet zweverig, maar juist heel waardevol en goed. Ik heb mijn zwangere vriendinnen ook doorgestuurd naar Gwen.”

Ellis, 34 weken zwanger van haar 1e kindje