“Lekker vertrouwd in eigen woonkamer en wauw, wat was dat fijn! Ik heb nieuwe ademhalingstechnieken geleerd die mij sowieso gaan helpen en handige tips voor houdingen om weeën op te vangen. Ook de meditatie oefening was top. Heerlijk om even met volle aandacht contact te maken met de baby. Helemaal niet zweverig maar vooral heel ontspannen en helpend om in het moment te komen en piekergedachten even uit te zetten. “

Sarah Bon
Sarah Bon, mama van Anna

“Vanmorgen hadden we de online workshop ontspannen zwanger & bevallen met Gwen van Mama Glow. Gewoon lekker thuis via Zoom, echt ideaal! Bedankt Gwen je hebt ons heel goed geholpen!”

Juliette & Matthijs, 30 weken zwanger van een tweeling

“Na mijn bevalling was ik op zoek naar personal training aan huis. Na het intakegesprek met Gwen en de kennismaking met PT Claudia wilde ik het liefst meteen beginnen! Mijn zoontje ligt boven te slapen terwijl ik kan trainen in m’n eigen huis. Zonder persoonlijke begeleiding was ik nooit zo ver gekomen. Ik voel me zo goed en ik had niet verwacht dat ik dit resultaat binnen 8 weken kon boeken.”

Charlotte

“Mijn man en ik hebben zo veel geleerd tijdens deze cursus hypnobirthing! Dit had ik nooit verwacht. Gwen is een hele positieve en relaxte docente en heeft ons veel vertrouwen gegeven. Mijn bevalling is super vlot gegaan en ik had het nooit willen missen!”

Benthe & Jan

“De hypnobirthing training heb ik samen met mijn vriend gedaan via live Zoom sessies. Wij vonden de training heel goed en hebben samen meer vertrouwen gekregen voor de geboorte van ons eerste kindje. Het was ook zo fijn dat we deze training vanuit huis konden doen. “

Angelique

“Ik wilde graag samen met mijn partner deze hypnobirthing training doen, omdat ik had gehoord van een collega dat dit haar heeft geholpen om samen ontspannen naar de bevalling toe te leven. De cursus was echt boven verwachting interessant en informatief, Heel blij dat we dit zo samen hebben kunnen doen.”

Frederique & Paul

“Ik heb beter leren luisteren naar mijn gevoel. Ik overdenk zaken minder en laat mijn gevoel bepalen of iets wel of niet goed voor me is. Ik ben milder voor mezelf. Ik gun mezelf meer.

Tevens heb ik geaccepteerd dat ik niet hetzelfde hoef te zijn als iedereen. Voorheen ontkende ik mijn hooggevoeligheid, nu accepteer ik dat ik van bepaalde zaken sneller moe word. Doordat ik het accepteer kan ik er beter mee omgaan en kan ik dingen inzetten die me helpen.”

Isis

“Mijn hulpvraag was dat ik met meer energie uit mijn werk wilde thuiskomen en niet langer wilde blijven doen wat niet bij mij past. Weer genieten van hobby’s, mijn gezin en vrije tijd. Tevens wilde ik leren om beter om te gaan met mijn emoties en beter mijn grenzen leren aan geven. Dat gaat nu zoveel beter!”

Margot

“Ik ervaar veel meer rust in mezelf. En ik heb minder spanning in mijn lichaam, kan dingen makkelijker loslaten. Ik ervaar dat ik beter voor mezelf kan opkomen en zorg beter voor mezelf. Super fijn!!”

Vera

“Tijdens mijn 1e en 2e zwangerschap heb ik de zwanger & yoga lessen gedaan bij Mama Glow. Het was een heerlijk rustmoment in de week. En het was altijd heel gezellig met de mede-zwangeren in de groep. De yoga oefeningen zorgden ervoor dat ik met een ontspannen gevoel naar huis ging en vol vertrouwen mijn bevalling in ging. Dank je wel Gwen.”

Sandra