Gwen Yogadocente, mindful- en stresscoach

“Moeder worden is een geweldige ervaring, maar heeft ‘n enorme impact. Wil jij je energieker, positiever en gelukkiger voelen? Als yogadocente, mindful- en stresscoach help ik je bij het vinden van een nieuwe balans. Samen kijken we hoe je een goede moeder, werknemer en partner kunt zijn, zonder jezelf tekort te doen.”

Ashtanga Vinyasa, Traditional Hatha Yoga

“Wil je na de bevalling weer in shape komen? Laat mij jouw stok achter de deur zijn. Ik weet precies hoe je jouw – door de zwangerschap en bevalling veranderde – lijf het beste aanpakt. En geef je persoonlijk advies op basis van jouw sportverleden en ervaringen tijdens je bevalling. Samen zorgen we dat je je lichaam weer optimaal kunt belasten en straks weer lekker in je vel zit.”

Stretching and Fly Yoga

“Als voedingscoach en mama, begrijp ik hoe belangrijk lekker eten is voor je lichamelijk en geestelijk goed te voelen. Het draait om wat, maar ook om hoe je eet.

Ik help je op weg naar een gezonde relatie met eten. Door vertrouwen, de juiste mindset en te genieten van voedzaam eten waar jij het meest van houdt!”