Dankbaarheid op de laatste dag van het jaar…waar ben jij dankbaar voor ?

Lieve mensen! Vandaag is alweer de laatste dag van dit jaar. Wat is het snel gegaan! Het vloog voorbij. Een intens, mooi en leerzaam jaar voor velen als ik zo goed heb geluisterd en gekeken om mij heen. Ook op Facebook zag ik mooie updates voorbij komen. Eind 2014. Een mooi moment om stil te staan bij het HIER EN NU. Waar ben jij allemaal DANKBAAR voor? Zullen we hieronder 3 dingen noemen waar we dankbaar voor zijn? Dankbaarheid bevat een grote dosis positieve energie. Deze energie neem je mee het nieuwe jaar in. Het bepaalt jouw koers.
Ik begin:
Ik ben dankbaar voor:
1. Het plezier en de lol dat ik dit jaar gehad heb (dat was mijn voornemen voor 2014)
2. Mijn twee geweldige, leuke en lieve dochters Noa en Sofie
3. Mijn familie die altijd onvoorwaardelijk achter me blijven staan
Wat is 3 weinig! Ik kan nog zoveel meer bedenken! Maar het is een prachtig begin….

Liefs en alle goeds voor 2015!

Gwen                                                                                                                                                                                                                                                                 Yoga voor Mama