Wandelcoach Breda

Als je zwanger bent verandert er veel. Je baby ontwikkelt zich en je lichaam verandert snel. Tegelijkertijd kan een zwangerschap een periode zijn die onzekerheid en stress met zich mee brengt.

Maak je je veel zorgen of alles wel goed gaat of ging zwanger worden niet gemakkelijk ?

Mogelijk gaan je huidige werkzaamheden niet vanzelf nu je zwanger bent ?

Je ziet enorm op tegen je bevalling.

Er komen gevoelens van angst, stress of paniek naar boven.

Je zwangerschap loopt niet zoals je had verwacht of er zijn complicaties.

Het gaat niet goed in je relatie.

Voordelen wandelcoach Breda

Coaching vermindert stress en onzekerheid.

Meer vertrouwen in jezelf tijdens en na je bevalling.

Je kunt kiezen voor coaching bij jou thuis in je vertrouwde omgeving of een wandelcoaching sessie in de natuur. Door te wandelen kom je letterlijk in beweging en buiten worden situaties en problemen luchtiger en lichter bevonden.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de natuur en wandelen zorgt voor ontspanning. Door te wandelen in de natuur kun je stress beter loslaten.

Minder complicaties tijdens je zwangerschap en bevalling.

Coaching door gecertificeerd CSR (stress)coach, mindfulness trainer en yogadocente Gwen Peters. Tevens is Gwen aangesloten bij NOBCO, de Nederlandse beroepsvereniging voor coaches.

Praktisch

Sessies

Van 60 of 90 minuten. We starten met een intake en vragenlijst om jou zo optimaal mogelijk te kunnen ondersteunen. Uit ervaring blijkt dat 3 tot 5 coaching sessies voldoende zijn. Werkgevers zijn vaak bereid coaching te vergoeden in het kader van persoonlijke ontwikkeling.

Waar?

Buiten in de natuur. Bijvoorbeeld het Mastbos in Breda.

Voor wie?

Voor zwangere vrouwen en jonge moeders die op zoek zijn naar professionele begeleiding en coaching tijdens en na de zwangerschap. Wanneer je het gevoel hebt niet goed in je vel te zitten is het belangrijk te weten dat coaching een laagdrempelige manier is om je weer blijer en zelfverzekerd te voelen.

Prijzen

  • Coaching van 60 min: 75,-
  • Coaching van 90 min: 95,-

Over Gwen

“In mijn werk als coach en yogadocente voor aanstaande & nieuwe moeders heb ik gezien en ervaren dat angst, onzekerheid en stress een rol kunnen spelen tijdens en na een zwangerschap. Tijdens een coaching sessie heb ik meer tijd en aandacht om een gesprek 1 op 1 met jou te voeren. De belangrijkste reden om ‘in balans’ te zijn tijdens en na je zwangerschap is dat je met meer vertrouwen deze nieuwe levensfase in kunt gaan. Coaching kan je daarbij helpen en biedt je handvatten bij het doorvoeren van veranderingen.”

Liefs Gwen