Online babymassage cursus

Babymassage is een superfijne activiteit voor jou en je baby. Het is een 1-op-1 verwenmoment met je kindje en versterkt de hechting tussen jullie samen. Daarnaast draagt het masseren bij aan de gezondheid en ontwikkeling van je baby. Je leert je kindje (nog) beter kennen, waardoor je vertrouwen als ouder groeit.

De voordelen van de online babymassage cursus

Hoewel het gezellig is om met andere moeders, vaders en baby’s op locatie babymassage te leren, bieden we de babymassage nu zowel live en als online cursus aan.

Baby’s zijn erg gevoelig voor prikkels. De combinatie van een onbekende omgeving met andere cursisten om hen heen, zorgt bij sommige baby’s voor onrust. Hierdoor kunnen jij en je kindje minder van de massage genieten en zal je baby het minder lang volhouden.

Bovendien komen de lestijden lang niet altijd uit met het slaap- en voedingsritme van je kindje. Online babymassage volg je vanuit je vertrouwde omgeving, op een rustig moment dat het jullie past.

Redenen om online babymassage te volgen

Door je kindje regelmatig te masseren, werk je aan jullie band en gezondheid. Babymassage helpt bij:

het verwerken van heftige ervaringen, zoals de geboorte

stressvermindering, door minder aanmaak van adrenaline en cortisol

extra aanmaak van het knuffelhormoon oxytocine

verlaging van de bloeddruk, hartslag en ademhaling

het verminderen van darmkrampjes

het verbeteren van het slaapritme, je baby komt sneller, dieper en langer in slaap

Praktisch

In de online babymassage cursus leer je in 4 video’s verschillende babymassage oefeningen en ontspanningsoefeningen voor jou en je baby. Deze video’s zijn opgenomen, zodat je zelf kunt bepalen wanneer je de lessen wilt bekijken. Ook is er eenmalig een live online babymassage les van 60 minuten via Zoom, waarbij je via de chat vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen met andere moeders. Tevens krijg je de bonus video Yoga work out met je baby cadeau.

Onderdelen

  • inclusief 4 baby massage video’s
  • 1 bonus yoga workout met je baby
  • het e-book leer je baby (nog) beter begrijpen t.w.v. € 9,95
  • 1 live online baby massage les van 60 minuten via Zoom in een groep of privé
  • 1 coaching call van 15 min 1 op 1 met stresscoach en docent Gwen

Voor wie

Moeders of vaders en hun baby vanaf 6 weken tot 9 maanden oud.

Wanneer

Zodra je je hebt aangemeld voor de online babymassage training kun je, na betaling via IDEAL, gelijk de eerste videoles bekijken.

De eerstvolgende live online baby massage les met andere moeders en hun baby is op zaterdagochtend 6 maart as om 10:00 uur via ZOOM. Nog enkele plaatsen vrij !

Prijs

  • € 39,- voor groepsessie
  • € 99,- voor privé sessie

Over Gwen

“Ik geef de babymassage cursus inmiddels een aantal jaar en heb al vaak van mama’s gehoord wat een mooie resultaten het oplevert. Masseren heeft een positief effect op de gezondheid van je baby. Heeft je baby vaak darmkrampjes, is hij vaak verkouden of slaapt hij niet goed? Dan is babymassage de moeite waard om uit te proberen. Maar ook als je kleintje geen klachten heeft, is het een fijne manier om ‘m extra aandacht en liefde te geven.”

Liefs Gwen