Babymassage Breda

Je maakt een bijzondere tijd mee. Een once-in-a-lifetime-periode. Je baby is geboren, je voedt en verzorgt hem of haar. Dit loopt allemaal best wel, maar bezorgt je ook soms wat kriebels en onrust. Je hormonen spelen nog op, je baby huilt op onverwachte momenten. Je weet dat het ‘normale’ leven zich ook weer zal hervatten. Belangrijk in deze periode voor je is een goede band op te bouwen met je baby en lekker in je vel te zitten.

Tijdens de cursus babymassage Breda leer je in vier ochtenden jouw baby masseren, doen we ontspanningsoefeningen voor jou en je baby en kom je samen helemaal tot rust. Voeding en actuele thema’s zoals huilen, slapen en een nieuw ritme vinden komen aan de orde. We gaan het hebben over ‘ontzwangeren’, de optimale manier van dragen van jouw baby, een nieuwe balans vinden met je kind en nog veel meer.

Met vers fruit op tafel kun je op je gemak informatie uitwisselen met andere moeders. Een verwenmoment voor jou en je baby, waarin je je kindje (nog) beter leert kennen en vol vertrouwen het moederschap tegemoet gaat. Een goede start met je baby betekent dat je minder stress ervaart en daardoor minder moe bent, daardoor zit je lekker in je vel en ben je de moeder en partner die je graag wilt zijn! Schrijf je vandaag nog in voor de cursus babymassage in Breda en geniet van je moederschap!

Cursus babymassage samengevat

4 cursusochtenden van ruim 1,5 uur (van 10:30-12:15 uur)

babymassage & baby yoga

ontspanningsoefeningen voor jou en je baby

voorlichting en informatie van 3 top gastdocenten

Een draagdoekconsulent over de draagdoek & draagzak; je kunt verschillende doeken proberen en je krijgt informatie over hoe je een draagdoek kunt knopen. Je kunt eventueel je eigen doek of draagzak meenemen en oefenen met verschillende manieren van dragen.

Een osteopaat gespecialiseerd in het behandelen van jonge baby's geeft informatie en tips voor onrustige baby's, huilen, slapen, darmkrampjes, voorkeurshouding ed.

Een voedingscoach gespecialiseerd in advies voor baby's en gezinnen geeft voorlichting over hoe je gezonde babyvoeding zelf kunt maken en over afvallen / gezond leven na je bevalling.

Elke week een pakketje baby wellness informatie mee naar huis, zodat je alles nog eens rustig op je gemak kunt nalezen.

Praktisch

Wat levert het op?

  • Quality time met je baby
  • Ontspanning, rust en plezier met je kindje
  • Contact en ervaringen delen met andere moeders en hun baby
  • (nog) meer vertrouwen in je moederschap

Waar?

Studio Yoga Ginneken, Viandenlaan 3, Breda. (gratis parkeren op ons parkeerterrein)

Nieuwe groep start vanaf maandagochtend 6 mei as om 10:30 u. Er zijn nog enkele plaatsen vrij !!

Voor wie?

Voor moeders en hun baby vanaf 5 weken tot 9 maanden oud.

Prijs?

€ 139,- Inclusief drankjes, vers fruit en hand outs.

Over Gwen

“Ik geef de cursus babymassage inmiddels een aantal jaar en heb al vaak van mama’s gehoord wat een mooie resultaten het oplevert. Masseren heeft een positief effect op de gezondheid van je baby. Heeft je baby vaak darmkrampjes, is hij vaak verkouden of slaapt hij niet goed? Dan is babymassage de moeite waard om uit te proberen. Maar ook als je kleintje geen klachten heeft, is het een fijne manier om ‘m extra aandacht en liefde te geven.”

Liefs Gwen