Moeder met baby - Online babymassage

Online cursus babymassage

Babymassage is een superfijne activiteit voor jou en je baby. Het is een 1-op-1 verwenmoment met je kindje en versterkt de hechting tussen jullie samen. Daarnaast draagt het masseren bij aan de gezondheid en ontwikkeling van je baby. Je leert je kindje (nog) beter kennen, waardoor je vertrouwen als ouder groeit.
Lees meer over de Online cursus babymassage

E-book Leer je baby beter begrijpen

Coming soon…
Lees meer over het e-book
Moeder met baby

Workshop Babymassage Breda

Je maakt een bijzondere tijd mee. Een once-in-a-lifetime-periode. Je baby is geboren, je voedt en verzorgt hem of haar. Dit loopt allemaal best wel, maar bezorgt je ook soms wat kriebels en onrust. Je hormonen spelen nog op, je baby huilt op onverwachte momenten. Je weet dat het ‘normale’ leven zich ook weer zal hervatten. Belangrijk in deze periode voor je is een goede band op te bouwen met je baby en lekker in je vel te zitten.
Lees meer over de Workshop Baby Welness

Wandelcoaching

Als je zwanger bent verandert er veel. Je baby ontwikkelt zich en je lichaam verandert snel. Tegelijkertijd kan een zwangerschap een periode zijn die onzekerheid en stress met zich mee brengt. Door te wandelen kom je letterlijk in beweging en buiten worden situaties en problemen luchtiger en lichter bevonden.
Lees meer over wandelcoaching