Zwanger & Yoga

Gefeliciteerd! Je bent zwanger!

Zwanger zijn is heel bijzonder. Zwangerschap en geboorte, vooral van je eerste kindje, zorgen in een korte tijd voor veel verandering. Lichamelijk, geestelijk en emotioneel verandert er zoveel dat het je soms best overvalt. De zwanger & yoga lessen helpen je om blij in verwachting te zijn.  Gwen helpt jou vol vertrouwen naar je bevalling toe te leven door middel van fijne yogalessen, gecombineerd met ontspanningsoefeningen, ademhalingstechnieken voor tijdens je bevalling en elke les een ander thema, zodat al je vragen beantwoord worden.

Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben, om mee te kunnen doen met de zwangerschapsyoga lessen! De beste tijd om te starten met de yogalessen bij Mama Glow  is tussen 15 en 25 weken zwangerschap. Zit je al in je derde trimester, dan is de snelcursus van 5 yogalessen een aanrader! Omdat jij op jouw eigen unieke manier zwanger bent, heeft Mama Glow een aantal verschillende (les) pakketten samengesteld, afgestemd op jouw behoeften tijdens deze bijzondere periode.

Kijk wat bij jou past en neem gerust contact met ons op als je vragen hebt. Je kunt eventueel eerst een GRATIS proefles mee doen! Zorgverzekeraars vergoeden de yogalessen. Op dinsdagavond van 19:00-20:00 uur en op vrijdagochtend van 10:00-11:00 uur buiten in een rustig, sfeervol park in Breda (Boeimeer). Nog enkele plaatsen vrij ! Vanaf woensdagavond 26 augustus as start er een nieuwe groep zwanger & yoga om 20:15 uur in de sfeervolle studio van Yoga Ginneken in Breda. (nog enkele plaatsen vrij)

1) Zwanger & Yoga basispakket

Fijne zwangerschapsyogalessen, je voorbereiden op je bevalling, ontspanning en beweging !

Je bent zwanger en je wilt je graag goed voorbereiden op je bevalling! Daarnaast heb je behoefte aan ontspanning en beweging. En je vindt het gezellig om andere aanstaande moeders te ontmoeten. De zwangerschapsyoga lessen bij Mama Glow staan voor plezier, beweging, ademhaling en ontspanning. Elke les krijg je nieuwe informatie rondom je zwangerschap en de bevalling (zoals: Hoe ga je om met weeën, ademhalingstechnieken, de perstechniek, hoe ga je om met pijn en angst tijdens je bevalling etc), zodat je vol vertrouwen je bevalling en je aanstaande moederschap in gaat!

Zwanger & Yoga basispakket samengevat

 • Welke onderdelen? – 5, 10 ,12 of 15 yogalessen van een uur incl een kopje verse (munt)thee – hand out met tips en tricks voor de bevalling
 • Hoeveel lessen? 5, 10, 12  of 15 zwangerschapsyoga lessen. Je kunt eventueel ook mee doen met de partnerworkshop over de rol van je partner tijdens de bevalling.
 • Waar? In de fijne, ruime en mooie studio van Yoga Ginneken (op dinsdagavond, woensdagavond en vrijdagochtend) in Breda.
 • Voor wie? Voor zwangere vrouwen die op zoek zijn naar ontspanning, beweging en plezier! Tevens wil je je vol vertrouwen voorbereiden op je bevalling! Vanaf 15 weken zwangerschap kun je je aanmelden voor de yogalessen. Wil je eerder starten, dan kan dat in overleg.
 • Prijs 5 Zwanger Feelgood yogalessen: 82 euro 10 Zwanger Feelgood yogalessen: 165 euro 12 Zwanger Feelgood yogalessen: 185 euro 15 Zwanger feelgood yogalessen: 205 euro
Aanmelden

2) Zwanger & Baby pakket

Zwangerschapsyoga korte cursus, tips en tricks voor tijdens je bevalling, workshop babymassage

Zwangerschapsyoga geeft je een moment voor jezelf en de groeiende baby in je buik. Door de ontspanningsoefeningen ervaar je meer rust in je hoofd en je lijf, zodat je batterij opgeladen wordt. Naast de 5 yogalessen krijg je ook een workshop mama & baby wellness (o.a. babymassage) met tips en tricks voor een goede start met je baby. Met zwangerschapsyoga geniet je meer van je zwangerschap, zie je vol vertrouwen je bevalling tegemoet en ga je de volgende dag in met een nieuwe lading energie!

 Zwanger & Baby pakket samengevat:
 • Welke onderdelen? – 5 yogalessen van 1 uur inclusief een kopje thee – Gratis hand-out met tips en tricks voor de bevalling – workshop mama & baby wellness in een groep met andere moeders (ruim 1,5 uur) t.w.v. € 40,-
 • Hoeveel lessen? 5 + 1 workshop
 • Waar? In de mooie, ruime en rustige studio van Yoga Ginneken, Rozenlaan 104 in Breda.
 • Voor wie? Voor zwangere vrouwen die op zoek zijn naar een snelcursus en na de bevalling willen genieten van hun kindje en andere moeders met hun baby willen ontmoeten.
 • Prijs? € 115,-
Aanmelden

3) Zwanger & Wellness pakket

Zwangerschapsyoga, tips en tricks voor je bevalling, partnerworkshop, workshop babymassage & Spa wellness voetenbehandeling.

yogavoormama (105 van 109)Tijdens de yogalessen leer je om te ontspannen met technieken die je kunt toepassen tijdens de bevalling, maar ook nu al, tijdens en na je werk. Je ervaart meer rust en vitaliteit, zodat je overdag optimaal kunt functioneren. Je spieren blijven soepel en je bent actief, terwijl je tegelijkertijd ook meer rust ervaart. Dat effect wordt versterkt met de Spa wellness voetbehandeling. Je krijgt ook hands-on tips en tricks over hoe je meer bewust om kunt gaan met je zwangerschap, zonder dat het zweverig is. Met de workshop mama & baby wellness ná je bevalling met babymassagetechnieken maak je een goede start met je kindje.

Zwanger & Wellness pakket samengevat

 • Welke onderdelen? – 10 yogalessen van 1 uur en een kopje verse thee na de les – Partnerworkshop over de rol van de partner tijdens de bevalling – Hand out met tips en tricks voor de bevalling – workshop mama & baby wellness voor na je bevalling (t.w.v. €40,-) – Spa Wellness behandeling (van 75 min.) voor je voeten bij een gediplomeerde pedicure in Breda.
 • Hoeveel lessen? 10 + 2 workshops
 • Waar? In de mooie, ruime en fijne studio van Yoga Ginneken, Rozenlaan 104 in Breda
 • Voor wie? (Werkende) zwangere vrouwen, met een druk leven, die graag actief en soepel willen blijven, en tegelijkertijd meer ontspanning en rust willen.
 • Prijs? € 235,- (inclusief BTW).
Aanmelden