Privé Zwanger & Yoga

Rust en ontspanning tijdens je zwangerschap op een moment dat het jou goed uitkomt.

Misschien ben je te laat voor een cursus en wil je toch graag de nodige informatie krijgen of je hebt al een kindje en je wilt je kennis over de ademhalingstechnieken opfrissen. Het kan ook zijn dat je een medische indicatie hebt waardoor het soms niet mogelijk is elke week een les bij te wonen. De lessen vinden bij je thuis plaats. Met Privé Zwanger Feelgood Yoga kun je de zwangerschapsyoga plannen op een moment dat voor jou het beste uitkomt. Een rustmoment voor jezelf, waarin je even bewust bezig bent met je zwangerschap en je kindje.

Tijdens de yoga privélessen bij jou thuis, doen we ontspannende yoga oefeningen en bereid je je voor op je bevalling door middel van verschillende ademhalingstechnieken en krijg je informatie hoe je vol vertrouwen je bevalling in gaat. Na de Prive zwanger Feelgood yogalessen zul je je goed voelen, meer energie hebben en je ziet de gezinsuitbreiding met vertrouwen tegemoet.

Privé Yoga pakket samengevat

  • Welke onderdelen? – 3 privé yogalessen van 90 minuten – Eventueel samen met je partner (of 1 les samen) – Gratis hand out met tips en tricks voor je bevalling.
  • Waar? Bij jou thuis in Breda en omgeving (Tilburg, Oosterhout, Oudenbosch, Zevenbergen, Baarle-Nassau, Roosendaal en Waalwijk)
  • Voor wie? Voor (werkende) zwangere vrouwen met een druk leven, die hun vrije tijd optimaal willen besteden
  • Prijs? € 295,- * * Buiten Breda berekenen we reiskosten voor de yogalessen aan huis. Ook deze yogalessen worden vergoed door je zorgverzekeraar.

Vriendinnen Combi Deal: volg de privé Zwanger Feelgood Yoga lessen, samen met een vriendin, bij jou of bij haar aan huis? Je betaalt dan € 150,- per persoon voor het hele pakket.

Wat mama’s zeggen:

Janneke (31) “De privé zwanger & yoga lessen bij mij thuis  waren heel ontspannen en fijn. Ik heb een drukke baan en daardoor in de avonduren weinig energie om nog de deur uit te gaan. De privélessen waren daardoor een echt ontspan moment tijdens m’n zwangerschap. Tevens ben ik door de ademhalingsoefeningen en relaxte yoga oefeningen goed voorbereid op m’n bevalling. Tijdens m’n bevalling wist ik wat ik kon doen tijdens de weeën, dat gaf vertrouwen.” 

Marjolein (34) “Ik vond de privé zwanger & yoga lessen helemaal super! Mijn man heeft ook nog een keer mee gedaan en zo konden we ons samen ook voorbereiden op de bevalling. De oefeningen zijn heel prettig en ontspannen. Ik heb er veel aan gehad tijdens m’n zwangerschap. Gwen is ook heel betrokken en sympathiek.  Ik vond best wel spannend om te gaan bevallen, maar Gwen heeft me veel rust en vertrouwen gegeven.”

Aanmelden