Online lessen & workshops

Live online zwanger & yoga

 

Doe je ook gezellig mee vanuit je eigen woonkamer ?

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Zwangerschap en geboorte, vooral van je eerste kindje, zorgen in een korte tijd voor veel verandering. Lichamelijk, geestelijk en emotioneel verandert er zoveel dat het je soms best overvalt.

De zwanger & yoga lessen helpen je om blij en gezond in verwachting te zijn. Gwen helpt jou vol vertrouwen naar je bevalling toe te leven door middel van fijne live online yogalessen van 60 minuten, gecombineerd met ontspanningsoefeningen, ademhalingstechnieken voor tijdens je bevalling en elke les een ander thema, zodat al je vragen beantwoord worden.

Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben, om mee te kunnen doen met live online zwangerschapsyoga ! De beste tijd om te starten met deze live online yogalessen bij Mama Glow is tussen 15 en 25 weken zwangerschap.

Reacties van deelneemsters: “Hele fijne lessen met goede ademhalingsoefeningen!” “Ontspannend en praktisch om vanuit huis mee te doen” “Ik ga nu met meer vertrouwen mijn bevalling tegemoet” “Op deze manier heb ik ook contact met mede-zwangeren.”

Aanmelden

Live online workshop Ontspannen zwanger & bevallen

Wil je je graag voorbereiden op je bevalling in je eigen omgeving? Dat kan! Wij maken graag met jou (en je partner) een afspraak online of in de studio in Breda (op 1,5 m afstand). Na deze workshop van 2 uur ga je vol vertrouwen je bevalling in!

Je leert heel veel in 2 uur! Ik leer je  ontspanningsoefeningen en ademhalingstechnieken voor tijdens je bevalling waar je echt iets aan hebt en daarnaast kun je al je vragen kwijt over de bevalling. Deze ontspannende workshop kan ook samen met je partner. Heel relaxed vanuit je eigen woonkamer of bij ons in de studio in Breda.

Prijs: 99 euro

Reactie van deelnemers: “Gwen van Mama Glow geeft goede en fijne uitleg en we voelen ons snel op ons gemak. De technieken die ze ons leert om rustig de bevalling in te gaan en de weeën op te vangen geven ons een goed gevoel. Mijn man heeft nu ook echt het idee dat hij mij kan ondersteunen tijdens de bevalling. Ik krijg vertrouwen in mijn ademhaling en leer hoe ik het beste kan ademen”

Aanmelden

Live online (stress) coaching voor mama

 

 

 

Tijdens mijn werk als gecertificeerd coach en yogadocente voor aanstaande & nieuwe moeders heb ik gezien en ervaren dat angst, onzekerheid en stress een rol kunnen spelen tijdens en na een zwangerschap. Tijdens een coaching sessie heb ik meer tijd en aandacht om een gesprek 1 op 1 met jou te voeren. De belangrijkste reden om ‘in balans’ te zijn tijdens en na je zwangerschap is dat je met meer vertrouwen deze nieuwe levensfase in kunt gaan. Coaching kan je daarbij helpen en geeft je meer rust, energie en balans in je leven.”

Graag maak ik een online afspraak met jou via Skype of Zoom. Samen werken we aan jouw doelen en leer je om beter om te gaan met stress. Daar help ik je graag bij !

Reacties van een deelneemster: “Gwen luistert aandachtig, geeft inzichten en feedback waar je direct iets mee kan. Het was erg fijn om mijn hart te luchten bij Gwen. Door mindfulness oefeningen en kleine aanpassingen in mijn dagritme voel ik me meer ontspannen. Ik heb meer energie en geniet volop van mijn dochtertje!”

Aanmelden

Live online yoga & mindfulness voor moeders

Deze leuke live online yoga & mindfulness lessen speciaal voor moeders kun je mee doen op woensdagavond van 20:00-21:00 uur. Tijdens en na de les zul je je meer ontspannen voelen en kun je beter omgaan met de dagelijkse stress die het combineren van werk en gezin met zich mee brengt.

In Yin yoga worden oefeningen langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. Het is dan ook het relatief rustige karakter van een Yin yogales dat de meeste deelnemers aanspreekt. De les is juist zo lekker doordat je even niet heel intensief hoeft te bewegen, maar juist de tijd kunt nemen voor jezelf. De mindfulness oefeningen zorgen ervoor dat je met al je aandacht gefocust bent in het moment. Je zult een enorme rust ervaren in je lijf en in je hoofd.

Reacties van deelneemsters: “Ik twijfelde eerst of yoga wel bij me past, maar deze lessen voor moeders zijn echt top!” “Heb er veel aan gehad, Gwen is een fijne docente” “Echt een rustmoment voor mezelf, daar was ik heel erg toe” “De schrijfopdrachten tijdens de les zorgen ervoor dat ik tijd maak voor mijn persoonlijke ontwikkeling”

Aanmelden