Mama GLOW programma: Feelgood & fit mama

Als werkende moeder wil je goed in je vel zitten. Je wilt goed functioneren bij je werkgever of als zelfstandig onderneemster. Daarnaast wil je een energieke mama zijn en een leuke, fijne vrouw voor je partner. Met het Mama GLOW programma hoef je dat niet alleen te doen! Samen met ons werk je naar jouw persoonlijke work/life & family balans. En ben je de moeder en vrouw die je graag wilt zijn!

Hoe ?

Door personal training, yoga, work-life coaching en voedingsadvies ben jij binnen no time weer vol energie en krachtig!

Personal training

Door de oefeningen van een ervaren personal trainster werk je aan een sterk lijf (de conditie van je rug, bekken en buik zullen aanzienlijk verbeteren, waardoor jij je energiek en krachtig voelt). En je overtollige kilo’s zul je ook kwijt raken tijdens het Mama GLOW programma. Samen met de trainster bespreek je vooraf je wensen en maak je samen een plan. Zodat je met een persoonlijk programma op maat, op je eigen tempo, aan jouw gewenste doelen kunt werken.

Yoga

Meer rust, ontspanning en een moment voor jezelf kun je wel gebruiken nu je je baan/ ondernemerschap combineert met je gezin. De yoga oefeningen zorgen voor een goede balans, een ontspannen gevoel in je lijf en hoofd, een betere lichaamshouding en goede nachtrust! Yogadocente Gwen past de oefeningen aan naar jouw conditie en wensen.

Work-life coaching

De work-life coaching oefeningen zijn er voor jouw mentale balans. Tijdens de live sessies besteden we aandacht aan je persoonlijke doelen, zodat je je goed voelt over jezelf! Tevens krijg je online ondersteuning (via e-mail en what’s app) zodat je altijd al je vragen kunt stellen of dingen kunt bespreken waar je tegenaan loopt op je werk en/of binnen je gezin. Wij zullen je dan (praktische) tips geven waar je echt iets aan hebt.

Voedingsadvies

Samen met Nathalie, personal trainer & lifestyle coach, ga je op zoek naar een lifestyle die bij jou past. Daarbij krijg je voedingsadvies, afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van je lichaam, naar de intensiteit van je werk, het aantal uren dat je sport of beweegt en jouw persoonlijke wensen. Een patroon dat past bij jou en dat je je leven lang kunt volhouden, doordat je lekker en verantwoord eet.

Voor Wie ?

Het Mama GLOW programma is voor:

  • vrouwen & moeders die zich energiek, mooi, fris en ontspannen willen voelen;
  • vrouwen & moeders die graag lekker in hun vel willen zitten en in balans zijn!
  • vrouwen & moeders die kiezen voor persoonlijke begeleiding op maat of samen met een vriendin! (regio Brabant)

Wannneer ?

Wil je overdag of in het weekend deelnemen aan het Mama GLOW programma? Wij zijn flexibel. Maak een afspraak op een moment en tijdstip dat het jou uit komt!

Het Mama GLOW programma bestaat uit privé training & coaching bij jou thuis en is geheel afgestemd op jouw doelen en wensen.

Na een intakegesprek met Gwen of Nathalie kun je kiezen voor 6, 8 of 10 weken begeleiding. Voor de power-mama’s is er ook een 6 maanden programma. Met live sessies van 75 minuten (personal training & yoga)bij jou thuis en online begeleiding via e-mail en what’s app (work-life coaching en voedingsadvies), wordt je volledig ondersteund naar een fijne en ontspannen balans.

PRIJS ?
Het Mama GLOW programma voor moeders is een persoonlijk programma op maat. Tijdens een gratis intakegesprek met ons gaan we samen kijken met jou wat het beste past bij jou! Alles is mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld ook alleen kiezen voor personal training en yoga. Of juist alleen voedingsadvies en coaching.

Wij maken graag kennis met jou! Voor meer info en/of vragen mail ons naar info@mamaglow.nl of neem contact op met Gwen Peters: 06-42227606

 
Aanmelden