Anti stress yoga & mindfulness voor moeders

Lekker in je vel met Anti stress yoga & mindfulness voor moeders …

Anti stress yoga voor moeders combineert yoga en mindfulness oefeningen, waarbij we ons speciaal richten op moeders en vrouwen met kinderen. Tijdens en na de 8-lessen reeks zul je je meer ontspannen voelen en kun je beter omgaan met de dagelijkse stress die het combineren van werk en gezin met zich mee brengt. 

In Yin yoga worden posities langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. Het is dan ook het relatief rustige karakter van een Yin yogales dat de meeste deelnemers aanspreekt. De les is juist zo lekker doordat je even niet heel intensief hoeft te bewegen, maar juist de tijd kunt nemen voor jezelf. De mindfulness oefeningen zorgen ervoor dat je met al je aandacht gefocust bent in het moment. Je zult een enorme rust ervaren in je lijf en in je hoofd.

Vanaf dinsdagavond 8 januari 2019 start er een nieuwe 8-lessenreeks anti stress yoga & mindfulness voor moeders! Van 20:30-21:45 uur in de mooie, rustige ruimte van Yoga Ginneken in Breda.

Schrijf je in via info@mamaglow.nl

 Feelgood yoga & mindfulness

  • Welke onderdelen?
    Acht lessen van 75 minuten (incl. kopje verse thee).
  • Waar? Bij Yoga Ginneken, Rozenlaan 104 in Breda
  • Voor wie? Voor vrouwen en moeders met jonge kinderen die op zoek naar meer rust, ontspanning en balans in hun drukke leven. Na de 8-lessen reeks zul je je meer ontspannen voelen en tijd voor jezelf hebben ! Tevens kun je de oefeningen toepassen in je dagelijkse leven, zodat je met meer aandacht kunt genieten van het moederschap.
  • Prijs? 139 euro incl een super toffe goodiebag en kopje thee na afloop van de les.