Aanbod

Zwanger zijn en de eerste maanden met je baby is een bijzondere belevenis. Als je voor het eerst zwanger bent, maar zeker ook bij je tweede of derde kind. Iedere zwangerschap is uniek en beleef je anders. En iedere vrouw is op haar eigen manier zwanger en moeder. Of je nou zakenvrouw bent, een volledige baan hebt, fulltime moeder bent van twee kids, actief en soepel wilt blijven en veel over voeding weten, of juist op zoek bent naar rust en ontspanning en extra verwend wilt worden met wellness: Yoga voor Mama biedt verschillende pakketten op maat voor iedere vrouw.

 Zwangerschapsyoga, voeding en wellness in Breda of aan huis
Naast de zwangerschapsyogalessen met praktische ademhalingsoefeningen voor het ervaren van een gevoel van rust is er aandacht voor gezonde voeding, hoe je de balans vindt en houdt en wellness. Op verschillende locaties in Breda, of bij jou aan huis. Yoga voor Mama is er voor je tijdens alle verschillende stadia van je zwangerschap, en ook ná je bevalling kun je terecht bij Yoga voor Mama.

Met persoonlijke aandacht optimaal genieten en ontspannen voorbereiden op je bevalling
Met de Yoga voor Mama zwangerschapsyoga kun je optimaal van je zwangerschap genieten en jezelf voorbereiden op de geboorte van je baby op een manier waar jij je prettig bij voelt. Met persoonlijke aandacht afgestemd op jouw wensen, voor jezelf en voor jouw baby.

Wellness, ontspanning en yoga ná je bevalling
Na je bevalling is er Mama & Baby Wellness en Carryoga. Dat is een populaire nieuwe vorm van draagdoekyoga om je baby en jezelf te laten wennen aan het nieuwe leven dat voor jullie ligt. Ontspannende oefeningen samen met je baby voor (zelf)vertrouwen en balans. Een goede en gezonde start voor jou en je baby. Yoga voor Mama is één van de eerste in Nederland met een certificaat om deze Carryoga-lessen te mogen geven.

NIEUW ! Anti stress yoga voor moeders                                                                                                                                   Een combinatie van Yin yoga en mindfullness oefeningen speciaal voor moeders met jonge kinderen. Tijdens en na de 6-lessen reeks zul je je meer ontspannen voelen en kun je beter omgaan met de dagelijkse stress die het moederschap soms met zich mee brengt.

In Yin yoga worden posities langer vastgehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. Het is dan ook het relatief rustige karakter van een Yin yogales dat de meeste deelnemers aanspreekt. De les is juist zo lekker doordat je even niet heel intensief hoeft te bewegen, maar juist de tijd kunt nemen voor jezelf. De mindfulness oefeningen zorgen ervoor dat je met al je aandacht gefocust bent in het moment. Je zult een enorme rust ervaren in je lijf en in je hoofd!

    

 

Yoga voor Mama geeft je ruimte om bewust stil te staan bij wat er gebeurt in jouw buik, de veranderingen in je lijf en de beleving van jouw emoties.  Alles voor jou en je baby.