Team Mama GLOW


Team Gwen
Gwen Peters (39) is yogadocente & trainer. Tevens is ze de oprichtster van Mama GLOW en mama van Noa (10) en Sofie (8).

“Yoga gaf me zelfvertrouwen tijdens m’n zwangerschap en de bevalling. Dat gun ik jou ook!”

Met Mama GLOW zal Gwen samen met haar team aanstaande & jonge moeders begeleiden en ondersteunen naar meer ontspanning en balans tijdens de zwangerschap en na de bevalling met je baby.

“Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten! ”

 

Meer over Gwen


Nathalie Verlinden

Nathalie Verlinden (36) is personal trainer en lifestyle coach en een van de trainers van het Mama GLOW programma voor na je bevalling.

“Ik benader je persoonlijke doelstellingen op het gebied van fit zijn en gezondheid vanuit een holistische lifestyle gedachte. Dat klinkt misschien nogal hippie, maar integraal klinkt weer zo kantoorderig. Het komt erop neer dat het niet alleen maar gaat om fit zijn en gezond eten, maar ook over het vinden van balans, lekker in je vel zitten, lol hebben in het leven en empowerment.”

Meer over Nathalie


Michelle Castelijns
Michelle Castelijns (29) is hypnobirthing docent & doula en mama van dochter Sem (bijna 2) Bij Mama GLOW geeft zij de workshop 1-daagse bevalcursus Stressvrij en vanuit je eigen kracht bevallen in Breda. Deze workshop is voor aanstaande mama’s die meer willen leren en verdieping zoeken over het bevallingsproces.

“Ik vind het belangrijk dat aanstaande moeders zich zelfverzekerd, gehoord en gesteund voelen op een moment waarin ze op haar kwetsbaarst zijn en een nieuwe fase van haar leven in gaat. ”

Meer over Michelle


Rebecca Walgers

Rebecca Walgers (35) begeleid mama’s en hun baby tijdens de cursus Mama & baby wellness en is mama van Noa (6).

“Ik vind het heel mooi om te zien hoe jonge moeders zich tijdens het masseren van hun baby nog meer verbinden met hun kindje. Mama & baby wellness is een complete cursus en geeft vrouwen meer zelfvertrouwen en balans in hun nieuwe rol als moeder.”

Meer over Rebecca